SYDENFERIE MED EN BABY?

Hei igjen

Det ser ut til at vi kan begynne å flytte ihelga. Heerlig. Begynte allerede idag faktisk. Pappa tok seg en bytur og leverte diverse ting som vi skal ha. Vi to var også på Frei å henta vogna som minstemann skal ha. Jeg ble utrolig fornøyd med den, selv om den er litt gammel. Men, den funker til sitt bruk. Nemmelig å ha en baby neddi der.

Som sagt tidligere så var Ingrid og Maximillian i Kristiansund på tirsdag. Vi hadde det utrolig koselig synes nå jeg. Vi var blant annet på visning for å finne leilighet til Ingrid og lille Max. Håper de finner noe snart, slik at de kan flytte hit å holde meg med selskap. Kanskje Ingrid kan lære med noe når det gjelder morsrollen også. Hehe
imgp5276
Maximillian og Ingrid :)

imgp5278
Storsjarmøren! :) Han var så blid og fornøyd hele dagen. Kjempesøt.


Akkurat i denne skrivende stund har jeg så utrolig lyst til å dra på ferie. Sånn som vi gjorde når vi var små vet dere. Hele familien. Road-trip, hytter, shopping, opplevelser, sene kvelder, strandliv, badeland, fisking ++. Jeg har ikke ord.
Siste sånn ferie jeg var på var sammen med kjæresten og svigerfamilien i 2005. Da var vi i Risør på sørlandet hvor vi kosa oss kjempemasse. Lyste etter krabber og slikt. Det er jo slike småting man husker, ikke sant?!
Sønnen min skal i allefall få full dose av familieferier. Det skal jeg sørge for.

Jeg sitter allerede å lurer på om hans første tur blir før jula. Men, da snakker jeg om en sydenferie. Noen mener at man ikke skal reise utenlands og slikt med babyer, men det ser jeg ikke greia med. Jo mindre jo bedre kanskje?! Det er like varmt her om sommeren som det er i syden i juletider..Så det blir det samme. Folk tar ikke med seg babyene sine å reiser til kaldere plasser når det er sommer her heller. Det er jo bare å skåne den lille for sola. Så det går som bare fillern. Han vil også da være rundt 3-4 måneder, og det er mange som reiser med så små barn. Ingrid reiste til Spania med Maximillian når han var litt over en måned gammel, og det gikk kjempefint. Selvfølgelig er det veldig individuelt fra barn til barn når det gjelder sånt, men jeg har trua på at det går greit for meg også. Å om jeg starter nå med planleggingen så vil det nok gå helt greit, spør du meg.

Mange mener også at det ikke blir ferie om man tar med de små. Men, faen. Når man først er blitt foreldre, skal man da bare sette vekk ungen et annet sted ei uke eller to da, for å dra på ferie alene? Det går ant å ta en aller så liten kjærlighetsferie når ungen er et par år gammel, det er det mange som gjør. Men noen sier at det er bortkasta å ha med babyer til syden på grunn av at da kan man ikke gjøre hva man vil. Og da tenker jeg på alkohol og slikt. Dette måtte man uansett gi slipp på når man fikk barnet fra begynnelsen av. Er man en forelder, så er man en forelder. Jeg har vært på utallige fylleferier til syden, og jeg er lei av dem også. Jeg gleder meg til å ha med bebisen min for så å bare kose meg.

Hva synes du om å dra på utenlandsferie med en baby?!

faynatalie

8 kommentarer

Charlie

16.07.2009 kl.19:39

D syns æ e opp t kvar enkelt!;)

Captain Skarrow

16.07.2009 kl.20:34

Vest du e innstilt på det sjøl, så e det itj nå problem, tru æ! :D Å likar å færra på vintern enn på sommarn me en så liten baby, på grunn av varmen ;) Tru det bli liksågodt for han å værra ei vækka i varmere strøk som å værra her i kulda ;)

Ingrid

16.07.2009 kl.20:50

OMG! Fler som har hårdilemma.AnywaysFunke fjell å reis med barn (for mæ vertfall). Å det e MER VANLIG ennj ka en trur.Vært fullt av ''småtroll'' på flyet vær gang æ ha dratt til Spania no, å det har blitt nånn tura.Ulempen e vell grinate unga som syns det e for varmt i syden. Men da e det jo fint at det finnes vifta!:)La oss book en tur a:DEller kansje vi ska vent å sjå om gutten får kolikk først?Ska lær dæ my æ Fay ;) hihiHilsen Supermamma Ingrid:p

raanjdi

16.07.2009 kl.22:34

går væl godt ja tenke æ.. godt me ett lite avbrekk vest det e tid.. rakk itj så my dem første månan æ gitt... men tru æ jor mer ein æ trængt da egentli.. hehe.... å ein ting te som e positivt e nå at litjbebisen puppe nå bare da,så da e han mindre utsatt for sykdomma å sånn å:)æ sjer i allefall 0 problem me å farra.. bære kos det:)

Marthe

16.07.2009 kl.22:42

Do it! :)

Fay Natalie

17.07.2009 kl.12:49

Charlie: Ja, det synes æ å ;)Line: Nei, sant.. føle det bli litt av det samme æ.. Forskjelln e at man e i et anja land:p Hhee! Men, om æ reise sammen med nånn som faktisk har gjort det før, så e det ingen problem;)Haha, jaa.. kjæm t å frys ihjæææl:PIngrid: haha.. du?:pM-m, æ å har skjedd MASSE småbarnsforeldre på flyet å på stranda i syden generelt. Sååå det e litt kåssn man gjør det t sjøl tru æ:)Jaaa, la oss reis :D Må vel få ut gutn før vi bestille ja:p Men, det e da itj så læng t :D:DRaanjdi: Jaa, sant.. Om man amme enda, så ska det isåfailj itj vær nå problem :D E da så my arbeid med dæm hjæm å, så tru itj det bli nå mer arbeid fordi om man e i syderlige strøk;) Væks da opp babya neddi der å.. hihihii ;pMarthe: Yes, i will ;D

Marit

17.07.2009 kl.13:34

Så lenge babyen er frisk og du ikke velger den lengste fly-turen og det største party-hotellet,skal vel alt gå bra :) Kan se for meg at det blir mer ferie for dere nå enn om dere venter til han begynner å ta beina fatt, hehe.. :)Men det er vel inviduellt! Det er jo mer behagelig i de sydligere strøk om natta enn her i norge nårr det er samme temperatur. Så jeg hadde heller sett mørkt på fjell og hytte-liv midtsommers med klegg, mygg osv ;)

Fay Natalie

17.07.2009 kl.13:59

Marit: Kunne ikke sagt meg mer enig :)Velger selvfølgelig ikke Thailand (12-13 timer med fly) eller sunny beach når man skal dra på en slik ferie ;pÅ ja, jeg mener også at det blir mer ferie før han begynner å gå.. det er såå sant:D heheJa, dæven.. klegg er det værste jeg vet :P

Skriv en ny kommentar

hits