I DAG BEVEGER JEG MEG UTENDØRS

Hello you guys!

Igår gikk jeg faktisk i skjørt ute. Og jeg må si det var veldig forfriskende. Jeg har jo hittil kun gått i tights og en lang singlett + noe "åttåt". Det var gått å få litt luft mellom bena. Haha. Det hørtes litt.. eh.. ja!
imageupload8725372

Jeg var ikke noe ivrig på å gjøre noe i huset igår. Tonje kom, og vi kjørte på futura hvor jeg fikk kjøpt meg pinnekjøtt. Haha, det var dagens på kaffen der oppe. Ikke værst. Mitt på varmeste sommeren. Men, jeg skal ikke klage. Namnam.
Etterpå var vi innom noen klesbutikker, men jeg fant ikke noe som passet meg nå i allefall. Jeg venter et par måneder med å kjøpe meg klær tror jeg. Etter hvert dro vi tilbake til huset hvor vi tok med oss stoler og satte oss oppe på verandaen. Litt vind, men akkurat passe spør du meg. Herlig med stor veranda. I natt har jeg kanskje sovet i 3 timer til sammen. Og jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier det. Klarer ikke å sove for tiden. Det er jo for varmt på natta.

Plana idag er å finne på noe sammen med Tonje. Jeg har jo vært opptatt med huset siden vi fikk det, og jeg har liksom ikke fått vært sammen med henne så mye som jeg ønsker. Vi skal på stranda, eller finne på noe annet lurt. Det er jo fint vær, så det er masse en kan gjøre ute. Kamera står på lading, så kanskje får dere se noen bilder ikveld?!

Nå må jeg ordne meg litt. Kan jo ikke vise Kristiansunds befolkning hvor fin jeg faktisk er når jeg er nyoppstått. Hahaha
Kos dere i sommervarmen :)
faynatalie

2 kommentarer

Tonje

01.07.2009 kl.16:43

Va jammen på stranda vi ja, som nå stranda kvala ;D SVARRA PÅ MELDINGA MI

FayNatalie

01.07.2009 kl.22:49

Haha, det va vi gitt :D fine bilda vart det å:p hahaa:p

Skriv en ny kommentar

hits