EN HVAL HAR OGSÅ GLEDER

♥ Heisann dere

Er ikke livet herlig? Jeg åpnet ytterdøra for et par timer siden, og det var en slående varme som slo imot meg der og da. Det må være minst 40 grader nede i kjelleren her nå. Uheldigvis har jeg ikke noen måler. Men, vi sier 45 grader? Ja!
Jeg har hatt på meg en sommerkjole og føler meg veldig sommerlig, men ikke faen om jeg går utendørs slik som dette. Tror jeg i allefall ikke. Jeg føler meg som en hval. Det eneste som skiller oss akkurat nå er at jeg ikke ligger i vannet å plasker å spruter vann i lufta.  Så nå mener jeg at lillegullet bare kan komme. Herregud, hvor mange ganger har jeg nevnt det? 

Jeg er såå lei av å gå gravid at jeg snart sprekker. Men, så skal jo en se det positive i alt har jeg lært, så hva er positivt nå fremover? La meg se..
♦ Vi er om ikke så alt for lenge ferdig med huset vårt. Og jeg gleder meg virkelig til å flytte inn.
♦ Det er 25 dager til termindatoen, men jeg håper så inderlig at han skjønner at han faktisk kan komme litt før?!
♦ I det nye huset har vi en svær veranda hvor jeg endelig kan ligge å brette meg ut, uten at alle slags naboer trenger å slutte å spise glanesupe. Det må være veldig populært i denne gata. Lurer på hvor de får kjøpt den?!
♦ Etter fødselen skal jeg trene, trene, trene og trene enda litt mer. Jeg har jo selvfølgelig et mål om å bli en såkalt MILF.
♦ Jeg må vel også tilføye at jeg gleder meg til at jeg kan være med på jentekvelder igjen. Soling, vin og sang. Herlig.

Ja, nå skal ikke jeg nevne alt jeg gleder meg til. For det er masse jeg virkelig ikke ser frem til heller. F.eks det å føde. GRØSS!!
imgp5042
Men, nok om det. Nå må jeg ut i sola en tur. Regner med jeg er inne igjen om 5 minutter. Det er jo faktisk for varmt.

12 kommentarer

elisabeth juul

29.06.2009 kl.17:18

Ska bli godt å bli ferdig no ja :-D

Elisabet Yvonne

29.06.2009 kl.17:59

Da e d varmt da sjø.. Når vi sitt i norge å si at d e FOR varmt!! :DÅ vi liiike det!!

Dreo

29.06.2009 kl.18:48

Godt å varmt, men e dødn å legga på værandan ! Må ha sæ uttpå sjyn ferr at d ska bli godt :-)Hva skal man med syden når man har Norge?

raanjdi

29.06.2009 kl.20:23

bare vent å sjå... gledd mæ te my æ å når æ va gravid.. men vårte lite tå det meste... legga å sol dæ??? ja det skulj æ å i fjor sommer,meeen ska lovva dæ at kvar gång æ la mæ ne så våkna Jonathan eller va utilpass eller nå sånt.. hehe.. so itj feil det.. skoilj vi kos oss me griljmat å han sov under heile grillinga,våkna han heilt sikkert i de tvi skulj eta.. hehe:) å TRÆN.. det har itj æ vånje å bynjt me einda.. hehe.. men e væl forskjelli fra folk te folk.. har væl thomas heim om kveilan du,så da vli du itj så båtte læll:) no syns æ å at han bare kain kom ja gitt:)

Charlie

30.06.2009 kl.11:06

Å hærre! e d så kort tid igjen? Tida flyg gitt! Sikkert ikke greit med så sterk varme når manj e høygravid vilj æ tru.. Nok hormona som romstere sikkert:) Men lykke t viar me både hus og fødsel;)

30.06.2009 kl.19:48

glanesuppe skulla gått ut av produksjon for leng sia!! dryygt..MILF kanj du ikke bli før du e 30.... før det hette det Yummy Mummy;) anywaaays..ævå glæde mæ på jentekveld:D-ingrid

maria

01.07.2009 kl.02:17

hehe, sikkert ikke noe særlig å gå gravid i denne varmen som vi har i Kr om dagen :D

FayNatalie

01.07.2009 kl.12:16

Elisabeth Juul: Nååh jaa :D Elisabet yvonne: Hhaa, ja.. man ska jo egentlig ikke klaga.. Men, det bli faktisk litt for meget for mæ altså;pDreo: Ja, svarte:p Klare itj å setta i ro nå særlig læng æ nei :p Ja, itj sant? :D Syden e oppskrytt;p hihiih.. Neida. Joda.. NeeeiRaanjdi: hehhe.. Ja, det e vel itj bærrebærre ætterpå heller nei.. dæffår håpe æ at han bli ein snill å rolig gut:p For sol mæ ska æ gjær:p hihi.. Men, jo.. træn må æ gjør. Ska trill mytjy i begynnelsa, så ska æ få ti mæ kort på treningssenteret.. Æ skulj jo det vettu, men så fant æ ut at æ va gravid, å da årska æ itj:p E jo itj nå vits i å træn når resuktatet bli det motsatte:P heheThomas bli hjæm vettu :DCharlie: Hehe.. ja.. Tia flyg virkelig. Det e helt sant! Tusen takk for det :DIngrid: JAA! Æ skjønn itj kåffår dæm produsere det enda æ!Joooda, man kan bli Milf jo:p E man mamma, så e man mamma:p hihiJaa, glæde oss ;€;€Maria: Neeei, det skal være sikkert og visst:p Men, dumt å klage også :D er jo et nyyydelig vær :D

MARI

08.07.2009 kl.17:36

fint bilde, Fay :) tippe det e tungt å gå gravid i den varmen som har vært no ja.. djeez! håpe han kjæm snart :D

Fay Natalie

09.07.2009 kl.00:52

Marimus: Hehe, takk for det Mari :DJa, det e egentlig et reint mareritt.. Men, så læng æ sett inn (nå som e litt kjipt når æ veit kåssn det e ut) så går det faktisk bra;D æ får heller vær mer ut når han kjæm :D

Sunniva

13.07.2009 kl.17:38

Haha, du bli nok milf ska du sjå! :D Tru itj det e halsbetennelse æ har sjø, men har hatt det før å det e ikke nå arti :( Får håp det går over snart, lei av å værra dåli!

Fay Natalie

13.07.2009 kl.19:35

Sunniva Elise: Joda, vi satse på det:p hahahÅh? Hmm.. faen t drit ta der! Missunne dæ ikke:/Ja, e værtfailj itj nå artig å gå å værra sånn dårlig no på sommern :/

Skriv en ny kommentar

hits