MAN SKAL IKKE SNAKKE OM SIN EGEN LYKKE, ULYKKEN KAN STÅ Å LYTTE!

Mårn!

Hvordan har dere det på denne deilige dagen? Det har vært bortimot 30 grader i et par dager nå, men jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke tatt turen ut i sola. Hvorfor? Fordi jeg gidder ikke å være ute alene. Det er jo kjempekjedelig. Pluss at å være høygravid på sommeren er ikke så deilig. Jeg skjønner forresten ikke hva jeg skal gjøre ut i sola heller, greit, jeg kan jo sole meg å bli brun å alt det der, men heeei, hvor fint er det ikke med en brun spekkhogger? Nei, jeg trives inne. Her er det godt og kjølig. Jeg har forresten vært opptatt med huset også. Vi er kommet veldig langt synes vi.
Igår var Thomas og jeg alene i huset å vi kosa oss med musikk og maling i håret. Vi er begge veldig fornøyde med at vi valgte et hus vi kan pusse opp og lage vårt eget preg på. Vi er faktisk blitt enige om farge på stua, og alt er i skjønneste orden. Målet er jo som sagt å få begynt å flytte inn neste helg. Det skal vi klare! Skal ikke bare snakke om huset på bloggen, men føler jo at jeg er nødt til å skrive om det som opptar meg om dagene.
imgp5040

I dag skal vi ta turen opp til Lundamo hvor min kjære mor venter oss med grillmat. Gleder meg som et lite piggsvin. Har jo ikke vært der på lenge. Og i morgen skal vi kjøre til Trondheim hvor vi skal på IKEA å kjøpe masse, masse, masse, MASSE ting til huset. G-l-e-d-e-r  meg! Regner med vi ikke finner en dritt nå som vi faktisk skal dit. Har sett litt på nettsiden deres, og det har jo vært masse kule ting i det siste.

Idag er det faktisk akkurat 4 uker til termindatoen min. Jeg blir helt satt ut over hvor fort tiden går. Lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet det. Men det er faktisk helt sant. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var på ultralyd og fikk vite at det mest sannsynelig var en gutt. Og det var i uke 19. Rart.
Alt er så perfekt for tiden, det er nesten sånn at man bare går å venter på at noe skal skje!

Nåå skal jeg pakke, så for dere ha en fortsatt fin dag i sola!
faynatalie

7 kommentarer

MARI

26.06.2009 kl.16:45

nei, du må ikke forvent at nåkka ska skje!! Du e jo herlig, og fortjene KUN det beste :D Æ like at du fortelle ka du gjør om dagan æ. Syns både nyhuset, oppussinga og beibin e spennende så det e bare å oppdater mer om du vil :D hihi!

elisabethjuul

26.06.2009 kl.17:11

Sjer den, e itj så deilig å værra høygravid i varmen her nei. Må sei æ får løst t å sætt mæ inn i kalden av å t æ å ja, skoilj tru atn går t vettu :-D Lykke t med Ikea- besøk da, finn sekkert my fint :-)

raanjdi

26.06.2009 kl.20:29

træng nå heller ikke å gå ut for å bli brun du da søte Faija mi:) du e jo knalbrunn læl:)4uka.. oioi.. satse på to uka æ da....:)

BlondeJulie

27.06.2009 kl.13:08

kan tenke meg det er litt tungvinnere å være gravid,nå i denne varmen! med tanke på hovne føtter og slikt.Men koslig å lese at du har det så bra :)

FayNatalie

29.06.2009 kl.14:28

Marimus: hehe, søta :D takk for det :) Kan itj oppdater nå mer elj ka æ gjør, for da bli det i allefall kjedelig;p Men, vi får sjå ka barseltida medbringe:p heheElisabeth Juul: Hhee, off, ja.. e helt forferdelig spør du mæ:p Gle mæ t æ får fått ut han lisjinj her no, sånn at æ å kan gå i litt minjer klær ;p Takker, fant mytjy fint :DRanjdi: Hehe, nååh.. føle mæ litt bleik no ja:p E jo liksom brunast av alle sammen vær sommer;p Meeen, ikke i år ;)Jaa, det satse æ å på :D Off.. tia går så fort:OBlondeJulie: Ja, veeeldig tungvint faktisk..Har vært heldig med føtter osv, men begynner å kjenne i det nå..Men, har det eller helt toppers ;D

Linn Pinn Sukkerspinn

29.06.2009 kl.15:32

SV:Jepp e nok det:p maang som spør.. Altså, æ tar jo tattisa fordi æ vil dæm ska vises.. Æ mene d e kunst og en fin måte å utrykk stilen sinpå :)

FayNatalie

29.06.2009 kl.16:17

Linn: Sant så sant :D

Skriv en ny kommentar

hits