RYKTER ER EN INTERESSANT KOMMUNIKASJONSFORM

Det er pussig hvor mye mennesker prater bak ryggen på hverandre. Har dere egentlig tenkt over hvor mye sladder det finnes om hver person? Altså, rykter om jeg skal si det på godt norsk. Ryktene er kommet for å bli, og det er faktisk morsomt å lene seg tilbake å bare riste på hodet av alt som blir sagt til enhver tid.

Nå trodde jeg ikke at jeg er et feilfritt menneske, for det er jo ingen, sant?!
Men, igår fikk jeg meg faktisk et aller så lite sjokk. Et rykte om MEG! Altså,  i nabokommunen snakkes det om at jeg ikke vet om det er kjæresten min eller en annen duud som er faren til babyen jeg har i magen min. Hahaha, hørt noe så absurd?! Jeg må faktisk bare le av det hele, for det kan faktisk ikke bli mer tåpelig enn det.
For det første har jeg vært sammen med kjæresten min siden jeg var 16 år. Og på alle de årene må jeg nok si at jeg kun har holdt meg til kjæresten min. Å når vi først skal pirke opp småting, så er han også den eneste jeg har hatt. Ja dere skjønner. Men, det som er enda mer tåpelig, et at jeg ikke har møtt han andre duuden som liksom kan være faren siden påska i fjor. Å hadde menneskene på jorda blitt gravide av å utveksle ord, så tror jeg nok denne verden hadde vært utrolig overbemannet en dag idag. Og det hadde også vært en del diskusjoner om hvem som er far til hvem osv. Hvordan tror du det hadde vært?! Hahaha.

Det er faktisk morsomt å høre om slike ting, særlig når det er så mye fakta som beviser at det ikke er sant. Men, hva om jeg faktisk hadde møtt denne gutten i senere anledninger, og det hadde blitt noe slags styr mellom kjæresten min og meg når det hadde gjeldt dette morsomme rykte. Det kan jo faktisk ødelegge et helt forhold. Nå vet selvfølgelig kjæresten min hva som er sant og ikke, så han ler bare av det og rister på hodet. Men, det kunne vært værre. Vi som nettopp har kjøpt oss hus sammen, babyen skal bli født innen 5 uker, og vi har det utrolig bra sammen. Hva om han ikke hadde trodd på meg? Det kunne faktisk vært starten på en helt forferdelig tid.
faynatalie

10 kommentarer

Dreo

18.06.2009 kl.17:51

Heh, jaja ! Sånn e d :-) Tåpelig !

Captain Skarrow

18.06.2009 kl.18:23

Jaja, det ska itj værra lett.. :P

FayNatalie

18.06.2009 kl.20:50

Dreo: Haha, sant så sant:pLine: Nei, det ska det jammen mæ ikke;P

MARI

18.06.2009 kl.21:14

haha, for en gjeng me tapera :P koss nabokommune e det snakk om? E så glad for at du e den du e æ, som e helt imot rytka :) you go girl! Folk som e sjalu for at du har det så godt som du har det sikkert, og da klare dæm itj å gjør nå annja ennj å sleng me leppa.

FayNatalie

18.06.2009 kl.21:38

Marimus: Haha, sant så sant! Det e på Øra dæm seie det:PJa, faen.. rykta heilj æ mæ langt bort ifra, det får dæm anneran styr med :p hehe.. da går æ heller bort t den person det gjells å spør rett frem om det e sant eller ikke! E jo bare tåpelig å grævva rundt i grøten sånn! Menmen :) Dæm tar ikke knekken på mæ vettu ;)

elisabeth juul

18.06.2009 kl.22:50

Hmm, men dæm flæstan veit nå kålles Øra-folk e da, så e nå bære å flir tå dæm ;-)

FayNatalie

18.06.2009 kl.23:24

Elisabeth Juul: Hehe, jaja, æ flire bare æ :DKan jo itj gjør nå anja! ;)

Reidun Beate

19.06.2009 kl.11:23

Folk lyver sånn hele tiden. Jeg misliker hemne/aure pga alle ryktene. Det er umulig for meg å bo der nå. Litt trist i grunn. Bra at kjæresten din trodde på deg, og ikke på ryktene. Det er mange ganger det ikke ender slik. Du får bare gi faen i ryktene, og for all del; Ikke la de gå inn på deg!Stor klem.

FayNatalie

19.06.2009 kl.14:53

Reidun Beate: sant så sant! Men, det er veldig lenge siden jeg har hørt noe om meg selv, faktisk! Hehe.. selvfølgelig er jo ikke jeg feilfri jeg heller, men det var liksom ikke med måte å finne på noe når det først skulle komme:p hehe! Men, jeg driter rett og slett i det. Vi vet jo begge to hva som er sant og ikke, så det er ikke noe problem eller krangling her i huset ;)Åh? går det rykter om deg også? :/ Er noe skit det der altså! Men, man må nesten bare heve hodet å gi blaffen i det som blir sagt!

Helene

19.06.2009 kl.18:47

Hjeelp :S Kor teit! Det kan faktisk ødelegg ganske så my ja, så æ har komme t å vårte jævli irritert, frustrert å samtidlig litt lei mæ, om kjæresten min hadd vårte i tvil! Sjøl om det e ett ganske så dumt rykte man egentlig bare burde flir av! Fårr det kan jo faktisk ødelegg, du har jo rett i det. Ah, e så my dumt altså! Bra du e såppass at du itj bry dæ om det å bare flire av det da, å at kjæresten din ikke trur det å! :-)

Skriv en ny kommentar

hits