JEG MØTER IKKE SOMMEREN UTEN:

I disse dager kan man ikke akkurat skryte av været egentlig. Men, jeg regner med at noen av dere har fint vær hvor dere bor?! Her i Midt-Norge har det i allefall ikke vært noe særlig til vær de siste ukene. Men, den som venter, venter ikke forgjeves. De herlige sommerdagene er vel like rundt hjørnet.

Jeg satt nettopp å tenkte på hva som er et "must-have" nå som det er sommer, og jeg kom frem til et par ting JEG i allefall ikke skal møte sommeren uten:

SMINKE:
Ja, som mange vet, så er det vel en sjelden gang annen hvert år at jeg kanskje viser meg uten sminke. Jeg føler meg ikke vel uten sminke, så da bruker jeg heller et lite femminutt ekstra på badet om morgenen, sånn at jeg slipper å føle meg som den stygge andungen. Men, når det er sommer, er det jo litt begrenset hvor mye man kan spakle trynet sitt med. Det eneste som anbefales å ha i ansiktet om sommeren er solkrem og ikke mer enn en vannfast maskara om du ikke fra før av har fått en gave fra han der oppe og er velsignet med lange, svarte øyenvipper.
Det sier seg jo selv at man ikke tar på foundation og masse pudder om man skal ut for å få farge. Sola gir ikke like mye farge igjennom sminken, som den kunne ha gjort uten sminke. Så et tips: Gå for den mest naturlige looken i sommer!
lipgloss
En lip-gloss kan være greit å ha tilgjengelig.

KJOLER:
Hva er vel mer luftig og lett som en søt sommerlig kjole?!

kjole
Og spør du meg så er det også det letteste plagget man kan ha på en sommer. Man går jo som regel med bikini om sommeren, ikke sant? Og er man da på stranda er den utrolig lett å bare hive av seg og løpe ut i vannet for avkjøling. Og ettersom den varme temperaturen holder seg utover kvelden også, er det ikke noe problem å ha en søt sommerkjole på da heller. Kjoler passer til alle anledninger.

BALLERINASKO:

ballerina
Jeg er ikke noen fan av de der gladiatorskoene. Heller tvert om. Jeg skjønner ikke hva folk ser i dem. MEN, smaken er som baken og vi takker gud for det. Hadde vært utrolig kjedelig om alle skulle gått rundt med det samme.
Jeg foretrekker heller ballerinaskoene. De er utrolige søte, og ikke minst passer de til alt. Man kan jo selvfølgelig kjøpe i flere farger og fassonger. De er også luftige spør du meg.

En annen sort sko jeg forguder når det er varmt i været, er disse:
imageupload19766057


KAMERA:
sommerminne

Kan man egentlig gå en hel sommer uten å ta bilder? Det tror ikke jeg. Minner er til for å ta vare på. Og, hva er vel bedre enn å mimre etter sin beste sommer mens man ser på bilder av glade mennesker?! Kanskje er man på festival, eller ferie, eller kanskje møter du drømmeprinsen?! Knips i vei dere, det skal i allefall jeg gjøre!

TIGHTS:
For min del så er ikke tightsen gått ut på mote. Hva med dere? Jeg gir blaffen i om de på catwalken ikke går i det lenger. Det er ikke noen form for trend som kan få meg til å slutte å gå med tights. Jeg går i det jeg liker, det jeg føler meg vel i, og det jeg synes passer til andre plagg. Tights passer til alt! Og man har mange forskjellige varianter; Dongeritights, paljettights, skinntights ++
tightss


FARGER:

fresh

Hva gjør deg vel mer fresh på en sommerdag enn fargerike topper?! Jeg er vel kjent som en grå mus blant mine venner, ettersom jeg kun går i svart, hvitt og grått. Meen, jeg har faktisk investert i masse fine fargerike topper til sommeren. Neonfarger er særlig fine når man er blitt brun.

Og til slutt, men ikke minst:

KJÆRESTE:
i119232676222735
Mange sier at det er best å være singel på sommeren. Det er jeg helt uenig i! Ingenting er så koselig som å ha en kjæreste å kose seg sammen med når det er sommer. Man griller sammen, bader sammen, reiser kanskje på ferie sammen, opplever ting sammen, ligge på stranda å flørter og gir hverandre jordbær. Haha, kanskje ikke så klisje, men jeg synes det er utrolig koselig og romantisk. Det er liksom noe med sommeren. Hver sommer kjenner jeg at nyforelskelsen kommer sigende, og minner kommer frem. Jeg elsker kjæresten min<3

- Og for dere som er singel, og ikke på leting; Ta frem flørteskillsen! Hihi!
sommermushave

Noe jeg har glemt? ;)


faynatalie

7 kommentarer

Lisa

15.06.2009 kl.16:12

Herlig innlegg ;-) No e det bærre finvere som mangle, så e vi på g!

Dreo

15.06.2009 kl.16:18

Ååååå,vil ha finver nooo :)

FayNatalie

15.06.2009 kl.16:36

Lisa: Thank you :D Ja, saaant så sant :DDreo: æææ ååååå!!! :D

Tonje

15.06.2009 kl.17:50

Oooh, for et herlig innlegg :D Flenk te å skriv e du :)Men, det vest æ nå da :P

FayNatalie

15.06.2009 kl.18:08

Tonje: Ja, dæm kjæm med laaange mellomrom;p hihiFlenk ja, hehe.. takk for det ;¤

Captain Skarrow

16.06.2009 kl.17:15

Åh, æ har så løst på mang nye sommerkjola i freshe farga! :D

FayNatalie

17.06.2009 kl.14:01

Line: Jaaa, det e kjæmpefiiint :D

Skriv en ny kommentar

hits