AV OG TIL MÅ MAN I KRIG MED DE UVINNELIGE!

Hei kjære godtfolk. Hvordan har søndagen deres vært?
Jeg har faktisk vært oppe siden klokken halv 7 i dag tidlig. Og jeg har trosset min latskap å ryddet både kjøkken, gang, bad og stue. Jeg har vasket 4 maskiner med klær, og jeg har skrevet under noen papirer som handler om tiden etter fødselen osv. Utenom det må jeg si jeg kun har kost meg hjemme alene med brownies og rolig musikk. Alle vinduene står oppe og ytterdøra står på vidt gap. Lufting er godt for både hjerte og sjel vet dere. Haha. Iallefall for å få ut gammel innestengt lukt. Sola er forresten midt på himmelen enda.

Jeg må nesten dele en liten historie med dere. Jeg kan faktisk skylde på gravidhormonene når det gjelder dette. Så jeg trenger ikke å skjemmes. Tror jeg ikke da?
I allefall så begynte det med at jeg skulle gå ut med søpla, men i det jeg gikk ut døra ringte telefonen, så jeg satt bare posen utenfor og løp inn for å svare. Jeg glemte det hele og begynte etterpå med oppvasken. Så hørte jeg noe rasling utenfor, og gikk for å se hva som foregikk. Der sto det ei stor svart katt som hadde revet opp posen og fått tak i den stakkarslige laksen som låg så fint oppi der. Og når jeg har kastet den laksen, så har jeg kastet den. Og det betyr at den skal ligge oppi posen til posen er vel fremme på søppeldynga. Jeg ble skikkelig sint og skulle ta ifra katta laksen, men tror du ikke katta var smart? Hun sprang avgårde med laksen i kjeften og jeg sprang etter. Ikke faen om den stygge katta skulle få laksen min.
katt1098392e
Etterpå sitter jeg på trappa å klør meg selv i hodet. Jeg ser meg litt i rundt for å se om noen av naboene hadde sett denne rare episoden. Og tenker at "nå er jeg blitt gal". Hvorfor kunne ikke den stakkars katta få spise av søpla mi? Jeg skulle ikke ha noe mer med den laksen å gjøre. Den var jo gammel. Å er katta så hæslig at hun vil spise gammel råtten laks, så vær så god.
- Så, kanskje er gravidhormonene kommet for fullt. Jeg sitter i allefall i sofaen å skjemmes enda. Neida, det er ikke så ille. Jeg bare tenker på hvordan det såg ut der og da. Ei gravid kvinne løper etter ei katt med en laks i munnen.  
Og jeg kan vel fortelle med en gang at katta vant. Å hun sitter sikkert mett og fornøyd et sted. Om hun ikke da har dødd av forgiftning.

Næh, nå skal jeg fortsette med det jeg gjorde isted: Nemmelig ingenting.
Ha en fortsatt fin søndagskveld
faynatalie

8 kommentarer

Tonje

07.06.2009 kl.20:24

HAHAHHA. Du altså :P Sjer det for mæ :D

Fay Natalie

07.06.2009 kl.20:36

Klart du gjør :D Haha.. Æ e dårlig på det med å del!!!

Elisabet Yvonne

08.06.2009 kl.07:19

haha! Stakkars katt;)

FayNatalie

08.06.2009 kl.08:19

Elisabet da.. Det e no itj nå synd i katta :O

Dreo

08.06.2009 kl.09:01

Maniaaaac !

FayNatalie

08.06.2009 kl.09:26

Dreo: Hahhahaha, riiiktig :p

Siril

10.06.2009 kl.19:31

Hæhæ:)Æ flire av laksen, dumt du tapt kampen...:)Gratulerer med hus:)

FayNatalie

11.06.2009 kl.00:42

Siril: Haha, jaaa, jævli dumt ;pTusen takk for det :D det bli gått å kom t rætte inji der no :D

Skriv en ny kommentar

hits