STORE PUPPER ER NOEN FÆLE DYR!

Jeg fikk pupper i 4.klasse. Ja, om ikke før. Men, det var i 4.klasse jeg kjøpte min første BH! Og det va på den tiden veldig flaut dere. Siden den gang har de vokst, vokst og vokst enda mer. Ja, de vokser faktisk enda.  
Jeg har lenger enn lenge klaget over vonde skuldre og vond rygg til alle i rundt meg. Og utenom de som har vært/er missunderlige har sagt "hvorfor ikke ta en operasjon?" Greit spørsmål. Men, det er ikke barebare. Når jeg var 15 slet jeg veldig med vond rygg, og jeg fikk brev fra legen om at jeg kunne ta det rolig i gymmen når det ble for ille. Når jeg var 16 gikk jeg til legen for å høre om en eventuell operasjon, men han fortalte at det var lite vits i å gjøre dette nå. Puppene kom til å vokse etter dette, og i værstefall kunne de bli akkurat som før. Så jeg måtte vente til jeg var 19, eller helst 20. For da var de ferdigvokst.

parameter

Idag er jeg 21
, og har liksom bare utsatt det. Jeg hater å gå til legen, så det ser jeg på som et ork.
Ei jeg kjenner var å oppererte på tirsdag, og det fikk meg til å få øynene opp igjen. Nå må jeg hive meg irundt å se å få gjort unna den operasjonen. Når puppene er såppas store som mine, og når jeg har så vondt i ryggen og skuldrene som jeg har, så er det ingen problem å få til dette. Gratis. Men, ventetiden er det værre med. Jenta jeg kjenner var inne i frebruar på konsultasjon, og hadde som sagt time nå. I Juni. Det er da ikke ille. Jeg har jo ventet så og si hele livet på dette. Det eneste som hindrer meg litt nå er at jeg er gravid. Om litt over en måned så sitter jeg å ammer. Å når man ammer så er puppene som regel enda større enn hva de er til vanlig. Kommer legen til å si at puppene mine har blitt slik etter jeg fikk barn, og på grunn av amminga? Sånna at jeg er nødt til å betale for dette selv? Kanskje er det lurt å dra til legen før fødselen, slik at han får tatt en kikk på dem før amminga?! Jeg har så masse spørsmål.

Jeg har alltid slitt litt med selvtilliten på grunn av de ekle fettposene som henger foran på overkroppen min.
De har på en måte hindret meg i ting. F.eks. det å gå i bikini. Jeg hater å gå i bikini. Ikke går det ant å finne noen som passer helt perfekt heller. Litt for små, ikke bøyler, eller rett og slett sett ut som bestemors gamle gardiner fra 70-tallet.  Å hva med når man skal kjøpe seg sexy undertøy for kjæresten? Ja, for de som har pupper til det. Når jeg skal kjøpe meg undertøy, blir det store svarte og hvite kjedelige bh`er som er direkte usexy. Irriterende og ikke minst frustrerende.
sexy

Dette er SEXY:
817594hawaiiantropicpinupposters

(Bildene er lånt fra google)

Heldigvis har ikke kjæresten klaget enda. Jeg prøver å veie det opp med litt mer sexye truser osv da. Og for dere som tror store pupper (uten silikon vel og merke) ikke henger, så tar dere feil. Jo, større de er, jo mer henger de. Nå er jo jeg veldig lita i vekst da. Jeg er knapt 1.58 tror jeg. Å når man har pupper som fyller en dobbel D så blir det veldig usjarmerende spør du meg. Det er jo det eneste folk legger merke til. Det er skikkelig ekkelt. Til og med fedrene av noen venninner av meg sliter med å holde blikket borte. Det er jo ikke for at de er noen ekle griser som vil se, men det er jo faktisk umulig å se på noe annet. Det er rævva.

Så nå ser jeg frem til å opperere bort en del av disse ekle råtne eplene. Jeg må bare bli ferdig med den amminga først.

- Er det noen som har tatt en brystreduksjon eller kjenner noen som skal? 
Hvis ja -  Hvordan funker dette etter amming? 
faynatalie


 

22 kommentarer

MARI

04.06.2009 kl.20:31

Offda, Fay:/ Mens æ går å klage over cherrytomatpuppan mine, har æ ei venninne som klage støtt og stadig over puppan sin hu og. Hu har smerta i ryggen og vanska for å tren ordentlig. Æ håpe at du får operasjonen din så raskt som mulig, og får en lettar hverdag:) Enn at det bare e en måned igjen????! Jippi jippi jippi, æ e så glad på dine vegne:D:D:D

dreo

04.06.2009 kl.20:41

Æ ska itj sei æ føle me dæ, ferr d har æ væl ingen rætt t å sei me speilægga min. Men æ skjønne godt ka du menne ! Kan itj varra triveli å føl at puppanj din e etj hinder ferr dæ.Men d årne sæ ska du sjå ;-) Lætt den lille klompen som snart kjæm ut få mat no i første omgang. Ska pass på`n mens du e ivei å årne puppanj æ ;-)

Anonym

04.06.2009 kl.20:47

husk at du ikke kan løfte på to måneder etter operasjonen..tror ikke du kan amme etter en slik operasjon, nei..

Fay Natalie

04.06.2009 kl.20:59

Marimus: Haha, ja.. men cherrytomata e fint ;D Du har no forresten fine puppa.. Utapå klærn i alle fall :D haha!! Ja, det e vondt.. så rart med det! Jada, æ rækne med det årne sæ med opperasjon :)Jaaaaa, litt over det.. Men det e helt syyykt kårr fort tia går :D:DDreo: Hehe.. speilægg du.. du har no vel litt mer enj det vil æ tru ;) Jada, det årne sæ.. å det skjer æ fram t :D Mat ska han få ja.. men itj i et helt år:p Så håpe æ kjæm mæ inn fort får å få time no.. Haha.. ja, det ska du få lov t :DAnonym: Ja, jeg vet..Men, må få til noe alikevel. Ei god venninne hjem hos meg eller noe den første tiden!:)Nei, jeg mente etter amminga?! :) Om legen må se puppene før amminga har "ødelagt" dem enda mer liksom!

Dreo

04.06.2009 kl.22:02

Sv: Tihi :-) D årne sæ nok ska du sjå. Bære æ som e så pinglatt ! Tippe d gååår braa :-)

Maren

05.06.2009 kl.07:24

Uff, hørtes itj nå sæle ut, Fay :/ Veldig bra skrevve forresten :) Du får ha lykke te me evt operasjon da, etter amminga e over :) Ha æ vårre dæ har æ fårre te legen, sånn at hanj ha fått sjett førre amminga. Da har du dett på d sterke værtfalj :)

raanjdi

05.06.2009 kl.09:20

huff... bli nå en ny verden te dæ vest det bli operasjon sikkert.. kain itj sei æ veit kåss du har det heller shø... dreo kalje sine speilegg.. ska vis ho speilegg æ.. hehe... sjer itj fram te å bruk bikini i sommer akkurat.. samme korr my innlegg det e i bikinian min,så fylle det itj ti.. kjæmpegreier.... bah:( glede mæ te litjprinsen kjæm no ja.. guuuud:)

Fay Natalie

05.06.2009 kl.13:39

Maren: Tusen takk for det, Maren :) Ja, æ tænke på å gjør det :) Ha kanskje vårre bæst tru æ!Raanjdi: Ja, ska pinade æ bli gått :D Skikkelig ivrig no :)haha, speilægg e værtfailj gått :D hihi.. Du har no amma å du da, så bli litt annerledes.. Håpe no æ får opperasjon ætte amminga iværtfailj! Men, rækne med det itj e nå problem :)Ja, det e vel nå å slit med anjer vein å ja:/ Jaa, no e det itj læng igjen :D:D

elisabeth juul

05.06.2009 kl.15:05

Sekkert lurt at du fer å høre med lægen åsånn først ja, så han/ho får sjå kålles det legg ann ;-) Å sekkert gått å få snakka med han/ho sia du hadd så my å spørr om :-)

Fay Natalie

05.06.2009 kl.15:10

Elisabeth Juul: Det e sant :) Æ tru nok æ kjæm t å gjør det i nærmeste framtid ja :)

Charlie

05.06.2009 kl.19:10

Æ har itj nå svar på nå tå ta, så æ seije bære lykke t me både rygg, amming, og operasjon når den tid kjæm;)

Fay Natalie

05.06.2009 kl.19:21

Charlie: Haha, nei.. Det e vel få som har det:pMen, tusen takk for det ja :)

Gloria

05.06.2009 kl.19:34

sv: Hehe, nei, ikke jeg heller :P Hehehe :DNei, seriøst? Synest du det? Det kan du ikke mene, hehe :PTusentakk skal du ha søta :)

Fay Natalie

05.06.2009 kl.19:47

Gloria: Haha, bra folk er forskjellige i alle fal ;)JO, det mener jeg :) Dønn seriøst :)Ingenting å takke for, pena :D

Gloria

05.06.2009 kl.19:52

sv: Hehe, ja.. heldigvis er vi det :DNaaw, seriøst? Tusen hjertelig, det tar jeg virkelig som ett stort kompliment :):*Forresten, jeg skjønner godt at puppene dine har "plaget" deg. Jeg har nesten alltid klagd over "små" pupper, men når jeg begynte på p-piller for noen år siden, vokste de mye på veldig kort tid, og det ble vondt og ubehagelig. Jeg klarte ikke lenger sove godt når jeg lå på magen i senga, og jeg fikk vondt i ryggen.. men når jeg slutter på pillene, forsvinner de like fort igjen, og det er litt trist det også da, hehe.. men men.. hva trenger man de til uansett? De er der egentlig for at vi skal kunne mate barna våres :P hehe:D

Fay Natalie

05.06.2009 kl.20:04

Gloria: Heldigvis ;) Ja, helt seriøst:) Vær så god :)Ja, p-piller kan gjøre susen for de med små pupper:)Neei, det er helt umulig å ligge på magen. Å jegelsker å ligge på magen :D hehe..Haha, sant så sant:p Å nå finnes det jo morsmelk-erstatning også:p hihi ;D

Captain Skarrow

07.06.2009 kl.00:06

Uff, e itj nå koselig at du har det sånn! Færra te doktern før litj'n kjem, så årne det sæ sekkert alt sammen! :D

Fay Natalie

07.06.2009 kl.00:44

Line: Ja, æ tru det e det bæste, egentlig :)

Lisa

30.06.2009 kl.02:36

Herregud, det var nesten godt å lese at noen har det som meg. Jeg er drittlei av at folk kommenterer og sier at jeg har store pupper. For det første får jeg vondt i ryggen og for det andre; de ser ikke like bra ut uten bh.Lykke til med operasjonen :)

Lisa

30.06.2009 kl.02:36

Herregud, det var nesten godt å lese at noen har det som meg. Jeg er drittlei av at folk kommenterer og sier at jeg har store pupper. For det første får jeg vondt i ryggen og for det andre; de ser ikke like bra ut uten bh.Lykke til med operasjonen :)

Martine

19.11.2009 kl.21:16

Jeg er 16år og skal ta brystreduksjon 2 desember. Hvis jeg tørr, så tørr du og ;)

FayNatalie

19.11.2009 kl.22:31

Martine: Jepp, står i kø for å komme inn jeg også nå ;)

Skriv en ny kommentar

hits