ER JEG DEN ENESTE?

Jeg har lenge tenkt på hva det er som har gjort at jeg er totalt avhengig av internett. Ikke internett generelt, men tre lette sider som nettby, facebook og blogg.no!  Går det en dag uten, er jeg helt på tuppa når jeg først finner en pc. Da er jeg nødt til å sjekke disse nettstedene. Det som er litt morsomt å tenke på et at på nettby er det absolutt ingenting som skjer. Greit, det er et par randoms som fyller opp loggen med alt mulig dritt som å melde seg inn i 700 nye grupper for hver dag, legge ut 400 bilder av seg selv fra forskjellige vinkler, eller igjen melde seg inn i litt flere grupper. Ellers er det ingenting som fenger på på noen slags måte. Ikke er det noen som skriver til meg på værken brev eller gjestebok, så jeg klarer meg jo utrolig godt uten denne formen for "chat".

hackerpcnerdg201390h

Så er det facebook da. Noe jeg sa jeg aldri skulle ha for at jeg syntes det var no tull. Gjett hvem som sitter på facebook dagen lang å oppdaterer som en helt uten at noen andre oppdaterer? Jo, det er lille stakkarslige Fay det.
Det samme gjelder blogg.no. Jeg bytter imellom Ulrikke og Ida, og når jeg har lest hva de to jentene har på hjertet logger jeg meg inn for så å bli like forbannet hver gang over at ingen andre på vennelisten min har oppdatert. Jeg er jo ikke en smule bedre selv. Det går mange ganger over to-tre dager før jeg oppdaterer, men hva er vitsen med å oppdatere når man ikke har noe å dele med andre? Jeg kan jo dele alt jeg gjør i løpet av en dag, men da blir nok innleggene veldig like i og med at jeg gjør det samme hver dag. Det blir kanskje i det drygeste laget å lese samme stoffet hver dag? Ja, det tror jeg. Oi, nå ble det sannelig masse "hver dag" her!

Søstera mi og jeg satt her en dag og snakket om nettet. Vi ble faktisk helt målløse begge to når vi innrømmet ting ovenfor hverandre. Den ene var værre enn den andre. Og jeg skal ikke nevne hvem av oss det var, men en av oss innrømte faktisk at vi har løyet til en venn om at vi måtte hjem for at vi hadde ting å gjøre, men sannheten var at vi skulle sjekke facebook osv. Det er da man skal begynne å ta seg i ørene å tenk "hva faen er det jeg holder på med?" 

Fra i Juli av, skal jeg kutte betraktelig ned på internettbruken min.. Tror jeg..
faynatalie

6 kommentarer

MARI

22.05.2009 kl.18:50

hahha, man bli så jæææævlig hekta og det e så tragisk!!! men æ tru det finnes mang av oss utti der :P :D

Tonje

22.05.2009 kl.21:05

Hehe, e akkurat likæns æ å!:P Hoff.

Elisabet Yvonne

22.05.2009 kl.21:46

Rimelig addict to nætte æ å ja!! Har egentli ikke nå spesielle sia æ MÅ innom.. men jo nånn faste:pSinnsykt godt opppslagsverk t ka en no sku lur på!!

Maren

23.05.2009 kl.00:18

Som om æ skullja sagt d sjøl, Fay! Men no e itj æ nettbyborger længer da :O Å facebook va nå dritt som æ aljder skolj ha. Heh,sjer ta ;)

Helene

24.05.2009 kl.15:28

Hehe, du e nok langt ifra den eneste! :-) Rart kor avhengi man bli ja!

Fay Natalie

24.05.2009 kl.22:12

Marimus: Ja, det e faktisk tragisk ;p hehe.. Ja, det e bra det:pTonje: Ja, vi skulja vært på avrusning.. tru æ!:pElisabet Yvonne: Hehe, det e gått å hør:p Ja, man finn svar på det mæste innpå her gitt :DMaren: Oioi, ikke? hehe.. Nei, skulja kanskje ikke vært det æ heller.. E jo ingenting som skjer der;p Ja, facebook va nå hærsk ;pHelene: Det e godt å hør :D ja, det e nesten farlig:p

Skriv en ny kommentar

hits