KOSELIG BESØK I BYEN

Natt til igår fikk jeg meg en positiv melding: Venninnene mine Elisabet, Ingrid og lille Maxi skulle komme til byen. Å det er jo selvfølgelig stas. Våknet tidlig opp, dusjet og ordnet meg. Rundt klokken 12 var de her. Søte Andrea var også med :)  De ble med inn hos meg en tur. Lille Maxi ville ha mat. Turen gikk til senteret hvor de andre skulle shoppe litt. Max var utrolig stille og glad hele dagen. Men, hvilken gutt er ikke fornøyd når han får være sammen med 4 jenter på en gang? Hehe. 
besook
Etter shoppingen gikk vi langs kaia bort til stappebua. Nå var det tid for mating hos oss "voksne". Haha.
Thomas Min kom også for å holde oss med selskap <3

Idag fikk jeg ei melding om at Agnete, Asgeir og Markus kom til byen. Koste oss med is. Herlig herlig. Selv om jeg kjøpte isen etter de hadde dratt. Haha. Jeg er ikke noen fan av den soft-isen.. 
pages
Ingenting er som å få besøk av gode venner fra hjembygda. Er ikke så flink til å møtes alle sammen når vi er hjemme. Men, slik er det vel.. Alle er opptatt med sitt uansett tid, vær eller sted. Det må vi skjærpe oss på kjære venner :)

Ellers har jeg egentlig ikke så masse å dele med dere. Jeg vokser og koser meg. Lillegull er helt vill. Navnet kan egentlig bare bli Mowgli eller KarateKid. Samme det. Kjenner ut som det er storparty der inne i alle fall, og at han er på tur ut igjennom ribbeina noen ganger. Men, de sier at så lenge babyen sparker og gir tegn på at den er der, så trives den :) Å når den trives, trives jeg!

Sola skinner høyt oppe på himmelen enda. Det er innflyttningsfest hos Kenneth, broren min. Thomas er dratt. Skulle heldigvis bare ta et par pils :) Nå venter jeg på TonjeMi som skal komme, så får vi se hva vi finner på i finværet :)

Ha en fin torsdagskveld dere!♥

8 kommentarer

Dreo

18.05.2009 kl.09:01

Koooooselig :-)

Fay Natalie

18.05.2009 kl.11:22

Eno vel kooselig kan du skjønn :D

Dreo

18.05.2009 kl.12:23

Svar: Jaa, har endelig fått ned hælanj ! Ska blogg for fullt no, vess vi får oss nett på hybeln da ;-D

Fay Natalie

18.05.2009 kl.13:24

Dreo: Haha, det va på tide ja :D Jepp, thats good :D Følt mæ ganske ensom injpå her no:p Å har liksom itj gidda å oppdatern så my sjøl ;p

Captain Skarrow

18.05.2009 kl.13:39

Koooselig ja! :D Søte beibia alj sammen har, mangle bære din no! ;)

Fay Natalie

18.05.2009 kl.14:49

Line: M-m :D Hehe, ja, sant så sant:p Da gjænstår det bare å sjå om min bli søt da:p hihiih

Elisabet Yvonne

18.05.2009 kl.21:10

Ååå.. D va kjæmpe kosli altså! :-D

FayNatalie

18.05.2009 kl.21:53

Ja-haha :D Schæææmpekoselig indeeed :D

Skriv en ny kommentar

hits