VIKEN

Kjæresten og jeg dro hjem til Aure på fredag. Vi ba oss selv på film og mat til Asgeir. Ordnet oss flintstek med ris og hjemmelaget saus + salat. Var nydelig godt. rundt 11 fant min kjære ut at han skulle ut på partylivet, så jeg dro lik så greit hjem. Ble vekt av at Thomas kom hjem i halv 6 tiden. Da kunne han fortelle meg at han hadde sagt følgende til sjåføren "Kjør meg hjem til beste tutta i hele verden" haha.. Søtingen<3 Sjelden han kommer så tidlig hjem. Ja, tidlig.

Lørdagen ble vi hentet av Agnete, Asgeir og Markus. Skulle spise sammen på kaffen. Kjøpte oss god lunsj og is som dessert. Er man ute og spiser, så er man ute og spiser. Markus fant seg også en fremtidig (?) kjæreste:
theaogmarkus2
Thea og Markus

Pappa hadde bestemt seg for at vi skulle feire julaften på Strand Hovedgård på lørdag, så vi inviterte Markus og Asgeir (Agnete skulle på jobb) på pinnekjøtt. Naaaam. Det er herlig å feire jul nå som sommeren snart er her. Haha. Det eneste vi manglet var finstasen, pakkene og julebrus. Men det gikk da greit alikevel..
imgp4794
Etterpå slappet vi av! Hehe. Markus og Thomas i brillekrigen.. ;)

Lørdagskvelden var Thomas rolig. Så vi koste oss med en film, og kjørte en full Kenneth hit og dit. Kom oss i seng rundt 3tiden tror jeg. Da var jeg helt utslitt.

Været i helga har vært sånn passe ustabilt, men det gjør ingenting. Er meldt bare fint fremover nå så. Gleder meg til helga. 17.mai er jeg litt skeptisk på. Jeg vil på Aure, i og med at jeg ikke har vært der siden 10.klasse. Men, Thomas skal ut her i byen den 16, å da vet jeg at jeg kommer til å angre om jeg drar hjem. Hmm.. Tonje skal være i byen da, så da kan jo vi altids gå i tog sammen.. Hipp hipp hurraa! :D

4 kommentarer

Tonje

12.05.2009 kl.19:39

haha :D Æ og du med flagg i toge :D

Fay Natalie

13.05.2009 kl.10:49

Haha, ja.. selvfølgelig;p "Norge i rødt, hvitt og blått" :D

13.05.2009 kl.19:13

Ntaa, heldig du da, som har så snill kjæreste :D

Fay Natalie

14.05.2009 kl.13:44

M-m, det er jeg :D han erså søt :D

Skriv en ny kommentar

hits