NOE Å SE FREM TIL

Det er fredagskveld og jeg sitter hjemme på Aure. Thomas og jeg har nettopp kommet hjem fra Asgeir, hvor vi har ordnet mat og kosa oss med finale i Norske Talenter. Denne gangen var det heldigvis ikke en sanger som gikk videre, selv om Lydia hadde fortjent 1.plassen. Synes det blit litt dumt at sangere skal vinne denne konkurransen, når vi har andre konkuransser som går ut på nettopp det å synge. Men, nok om det.. Thomas dro også nettopp ut døra. Noen kompiser ringte for å ta han med ut, og han var ikke akkurat tung og be.. Hehe

faija1

Formen min er helt på trynet for tiden. Men, det er egentlig bare noe jeg må regne med "regner jeg med".. Hihi
Sitter hjemme sammen med pappa (som forøvrig sitter/ligger i stolen og sover mens han "ser" på Paradise Hotel med et volum på sprengestadiet) Jeg bestemte meg for å finne senga for ikke lenge siden. Men fant ut at det er bedre å sitte her nede å være sosial (med hvem?) istedet for å gå opp og sitte i den vonde senga, for så å legge fra meg pcn og ligge å se i taket. For nemmelig ikke sove uten kjæresten. Det er en uting spør du meg.

Ei venninne jeg gikk på Gk sammen med er gravid. 13 Uker på vei :) Alle i rundt meg inkludert meg selv er jo gravid for tiden :D Kjempekoselig. Ser ut som verden har forandret seg litt. Generasjonen min er jo helt ville. Er det ingen som ligger stille om natta lenger? Hehe. Neida, det er utrolig koselig dette med babyer. Og jeg synes alle som velger å ta det store steget i så tidlig alder er supertøffe. Mange har kommet bort til meg å sagt at de synes jeg er ung (?) og at ungdomstiden min blir amputert. Men, hallo? Hvem sier at alt stopper opp når man får barn? Man er da vel to foreldre - i de fleste tilfeller i alle fall, og det må da gå ant å fordele jobben litt?!
Thomas og jeg har snakket masse om det, og vi ser ikke problemet. Greit, når du får barn er jo ikke festing det første du tenker på. Ikke den første tiden i alle fall. Men om jeg vil ut (som jeg helt sikkert vil etter hvert) så er da vel for pokker Thomas hjemme sammen med gullet vårt, mens jeg er ute, og det samme gjelder andre veien. Nei, dette gleder jeg meg til. Det skal bli så deilig å få bli mamma nå. Det er virkelig min tur denne gangen. Jeg har lagt den aller værste festinga bak meg, og jeg ser virkelig frem til å sitte hjemme å kose sammen men lillegull<3

6 kommentarer

Tonje

09.05.2009 kl.00:22

Ååh, æ gle mæ sånn te 24 juli!!! :D :D Endelig kjæm han! Tru itj det første du tenke på e å ut å drekk nei akkurat, itj for ingen tå dåkk :) Å besteforeldre og vænna stille vel opp, sånn at dåkk får finnj på nåkka ilag ættekvart å tenke æ :)

Fay Natalie

09.05.2009 kl.00:24

Samme her :D:D Herreguud.. Tia går FORT, men alikevæll så sagte ;) Hehe.. Nei, det e akkurat det.. Bli vel itj blodfylla dagen etter nei:p Ååja, selvfølgelig kjæm nok den tia der vi får vær alein åsså :D E itjnå problem nåkka av ta her ;)

Sunniva

09.05.2009 kl.02:07

Hihi, kanskje det!Koselig med baby! Tru det kjæm te å gå supert æ ja :)

Fay Natalie

09.05.2009 kl.16:11

Sunniva: Joa, det vil æ tru det gjør :D

MARI

04.06.2009 kl.20:34

så nydelig bilde av dæ, Fay!:D føle at alt og alle e gravid for tia æ å. E vel nå i vatne:P Men koselig for dåkk som e det da, å vær ilag om nåkka sånt:) Glæde mæ utrolig my på dåkkers vegne og det e så spennende å les om svangerskapet på bloggen din:D masse lykke te, fina.

Fay Natalie

04.06.2009 kl.20:42

Marimus: Naah, søta ;€ Ja, det må værra nå med vatne ja:p hahah :DJa, bli ikke så masse oppdateringa på den bloggen, men oppdatere når æ har vært t legen osv :) Tusen takk for det:) fina sjøl :)

Skriv en ny kommentar

hits