FULL PÅ ALKOHOLFRIE DRINKER

Ble ikke masse soving på denne kroppen natt til 1. Mai. Tonjevennen ringte meg og fortalte noe som jeg overhodet ikke likte, så jeg tok klærne fatt, og gikk ned til byen. Selv om over halve byen var overbefolket av fulle og berusede mennesker klarte jeg da å kose meg litt. Faen.. går det virkelig ant å være så uforskammet som visse personer? Der sitter jeg å ser på at et "kvinnemenneske" prøver seg på kjæresten min rett foran trynet mitt. Hvor er det blitt av respekten? Ikke nok med at jeg er kjæresten hans, men jeg bærer på barnet hans også. Tåpelig, tåååååpeeeelig..
Åjada, hun vet godt at vi er sammen..

Nok om det. Jeg fikk alkoholfrie drinker av bartenderen. Gratis. Og de var kjempenydelige. Så  neste gang jeg skal ut på byen, skal jeg kun drikke alkoholfrie drinker, for de smaker så utrolig mye bedre enn de med tilsatt alkohol. Haha.
Ja, for når jeg ser hvor fæl noen kan være i fylla, for jeg lyst til å konvertere til edruismen. Jeg blir flau på manges vegne.
Ikke nok med det, men når ei på 16 kommer bort til meg i baren og spør hva jeg gjør der, det er da jeg begynner å spekkulere litt. Jeg svarer "jeg er i alle fall gammel nok til å komme inn" og jenta svarer "Ja, men det er bedre å være her ulovlig, enn å sitte å drikke seg full når man er gravid"!! Åja, jeg var veeeeeldig full den kvelden. Hvor i norske lover står det at jeg som gravid ikke kan være på en bar i en time sammen med kjæresten? Greit, det tar seg kanskje ikke ut i lengden, og jeg skjønner at noen reagerer når jeg sitter der med et glass i hånda. Men når sant skal sies så var det et engangstilfelle at jeg var der. Og uansett, har jeg lyst til å gå på bar, så går jeg på bar til dagen jeg skal fø om jeg vil. Det er det ingen som har noe med. Jeg vet om maange som røyker i svangerskapet, det må da være mye verre? Det mener i alle fall jeg.

Dagens frustrasjoooon..
matogmave5

Nå skal jeg stripe håret mitt :) Skål

8 kommentarer

Elisabet Yvonne

04.05.2009 kl.19:49

Enig i at røyking e vær. Men alkohol e itj bra det heller.. GO, FAY! Må for i hælvette få stå attme barn me et glass i handa du å! Æ bli me dæ på edru-fylla den dan du ska fø!! :D

Faija

04.05.2009 kl.19:57

Nei, selvfølgelig e itj alkohol bra, men det drekk æ itj heller så ;DJa, det menne æ å :D haha.. jepp, den kveljn bli uforglæmmelig tru æ;P hihi

Mari

04.05.2009 kl.21:01

Røyking e mytjy vær ennj å setta i barn me en alkoholfri drink, så absoluttj! Bærre fordi en e gravid e d jo itj ulovli å værra sosial:)

elisabeth juul

04.05.2009 kl.22:31

Uff, dryge 16 åringa. Når dæm itj har nå mer fornuftig å kom med så syns æ mæsta synd på dæm :-p Må nå få lov t å jærra akkurat det man føle for nårn e gravid, så læng manj itj skade sæ sjøl og ungen :-p uffamæ...

Faija

05.05.2009 kl.00:13

Mari: Sant så sant :D Nei, du har et godt poeng der :)Elisabeth Juul: Ja, det e så sant. Guud, at det går ant:pJa, det e akkurat det æ menne å :)

Charlie

05.05.2009 kl.10:44

Lure rætt å slætt på om æ ha villja gitt denj 16åringen en smekk:P

Faija

05.05.2009 kl.13:48

Ja, æ hadd kjøle løst t det rætt og slætt :p Meeen, så e no æ av den snille typen som ikke åpne værken kjæften eller bruke supermusklan mine på sånt, så æ tar ibruk suuperøyan å dræp dæm med blikket ;)

DNT-Edrulivsstil

19.06.2009 kl.13:50

Kos deg på bar edru! Gravid eller ikke... Du er ikke den eneste som synes de alkoholfrie drinkene er best. Vil du bli med i organisasjonen vår, er du velkommen til det. Gratis medlemskap i år: www.dnt.no/jubileumstilbud

Skriv en ny kommentar

hits