I LOVE THE WAY YOU LOOK AT ME

Da er jeg kommet tilbake til sivilisasjonen. Var kjempekoselig på hytta, men etter noen dager med full fart, djupsnø, fulle medmennesker, karsklukt, høy musikk og maange slektninger, bestemte Thomas og jeg oss for å dra hjem til byen. Jeg blir sannelig fort klar av alt. Joda, det var kjempehyggelig å møte igjen slekt og bekjentskaper, men når man går i mine nåværende sko, så blir alt dette fort veldig stressende - noe som igjen ikke er bra for den lille i magen.
Frode og Tonje kom også opp til hytta på torsdag. Vi grilla og kosa oss, og på kvelden ble det full fart.
Gleder meg allerede til neste påske - da skal også jeg ta av.

imgp4591
Thomas og Tonje :)

imgp4600
En godt påvirket Tonje og meg

På tirsdag tok Thomas og jeg turen til Orkdal Sykehus for å se på lille Maximillian <3 :) Begge to ble helt satt ut. Han var kjempeskjønn med store nydelige øyne. Og ikke for å nevne hvor rolig og snill han var. Håper det blir slik hos oss også. Haha.

Igårkveld tilbringte jeg kvelden for meg selv. Slappa av med lav musikk og iskaldt vann. Ja, rart hvor godt vann kan være. Men, det er nydelig godt. Ikveld skal jeg finne på noe sammen med Tonje Mi ;€ Ettersom vi begge er ensom og forlatt av våre kjære samboere. Lørdag er jo selvfølgelig en stor dag for noen. 

Skal forresten skifte tema/header/design på bloggen - det nærmer jo seg lysere tider og kanskje hadde det vært mer koselig å komme inn på bloggen når den er mer fargerik enn hva den er nå?! Noen forslag?

4 kommentarer

Tonje

11.04.2009 kl.21:37

Fiiine bilda ja :D Arti på høtta! Å arti ska vi få det ikveld å, læll om vi vart forlatt for kvelden! :D

Captain Skarrow

11.04.2009 kl.22:31

Koselig å sjå litjbane ja ;) Ha en fin kveld :D

Tonje

12.04.2009 kl.02:26

Tonje: Ja, du e no vel alltid fin :p hehe.. Nåååh ja.. ha no vel hatt det arti :D

Faija

12.04.2009 kl.02:26

naaaaaaaaaaai.. feil :P

Skriv en ny kommentar

hits