LØRDAGSKVELD

kuuuuult
Heisann folkens.. :)
Jeg har nå beveget meg til sofaen. Ligger som et slakt. Vi har spist et herlig måltid med Prinsefisk.
Dette er mat for kongelige, og en skikkelig tradisjonsrett på vestlandet.
Har vært ute å kjørt litt idag, kjempemorsomt =D Jeg er og kommer heller ikke til å bli noen trygg sjåfør. Menmen, det er det mange andre med lappen som ikke er heller.

Igår hadde vi en kosekveld her hjemme på "hovedgården". Thomas sto for maten og jeg sto for desserten.
Pappa, Kenneth og jeg fikk servert herlige koteletter som var stekt på pannen, deretter i aluminiumsfolie og inn i stekeovnen med kryddersmør. Og smørdampet gulrerøtter og poteter + en hjemmelaget saus til. Var kjempegodt.
Jeg har blitt en klipper på desserter. Tror jeg selv da. Jeg har fått for meg at man kan spise dessert uten at den trenger å være sånn suuuuper-usunn. Igår serverte jeg i alle fall en fruktcocktail.
tropisk
Skjærte opp jordbær, banan, druer og eple. Pisket krem som jeg blandet med vaniljeyoghurt og helte det over frukta. Deretter raspet jeg opp sjokolade og strødde over. For at det ikke skulle bli i det usunne hjørnet droppet jeg sukkerlaken. Men, det var utrolig herlig uansett. En god og ikke minst lett dessert. Anbefales.

Ikveld er vi også rolige. Earth Hour er ikveld, men kan ikke si at noen i familien her som gidder å gjøre noe stort ut av dette. Vi skal fortsatt se tv, la varmen stå på og kose oss med lys. Ja, får dere har vel fått med dere den store solstormen som kommer? Den kommer, men de vet ikke når. Om et år, eller når som helst. Når den kommer vil den slå ut all elektrisitet i hele Europa. I værste fall hele verden, og vi vil sitte igjen uten noe som helst lys, varme eller form for elektrisitet. Vi blir sendt tilbake til den tiden de ikke hadde elektrisitet.
Oi, nå høres jeg veldig negativ ut. Men, tenk; nyt strømmen så lenge dere kan folkens ;)

Skal til Asgeir å se film nå. Dere får ha en fortsatt fin kveld.

3 kommentarer

Charlie

29.03.2009 kl.13:41

Hørtes ut som en koselig lørdag! Fikk lyst på fruktcocktail ialjfalj:D

Dreo

30.03.2009 kl.09:06

Herlig :-) Flink gjeng !

Faija

30.03.2009 kl.13:50

Charlie: Ja, va koselig :D Ja, dæven.. det e gått :D:DDreo: M-m :D Vi e flink om vi vil ;D

Skriv en ny kommentar

hits