GÅPARTNER

Heihei, er bare innom for å være innom liksom. Haha.. Er egentlig på tur ut døra for å dra på Innlandet hos Kenneth hvor vi skal se film og spise mat :) Tror det kan bli kjempesuksess ettersom JEG fikk bestemme film denne gangen.
Valget falt på "The Women" med blandt annet Meg Ryan og Eva Mendes. Møkklei av action fylt med krig, blod og gørr.
Kenneth skal mikse sammen en pastagryte som visstnok skal inn i stekeovnen. Gleder meg iallefall.

imgp2570

Har tidligere idag vært på svangerskapskontroll. Thomas var også med. Gikk greit, og krabbaten har vokst seg fin og sunn. Hørte på hjertelyd og en del spark.
Ellers så har dagen vært en superdag med solsstråler langt inn i stua.
Skulle gå meg tur, men det er ikke like fristende når man må gå alene. Derfor utlyser jeg herved en stilling:

JEG ER PÅ JAKT ETTER EN SNILL OG LYTTEGLAD PERSON SOM KAN GÅ NOEN TURER SAMMEN MED MEG PÅ DAGTID. MED TUR MENER JEG EN LITEN GÅTUR RUNDT OMKRING I BYEN. IKKE NØDVENDIGVIS MED TRENINGSKLÆR, SKRITTELLER OG GÅSTAVER, MEN KUN FOR Å KOMME SEG UT I FRISK LUFT Å SE PÅ ALLE DE RARE MENNESKENE. MÅ KUN VÆRE INTERISSERT I Å GÅ SÅ LANGT SOM JEG ORKER, OG KAN GJERNE TA MED LITT PENGER SÅ VI KAN KJØPE OSS EN IS ELLER TO NEDE PÅ KONGENS PLASS. MÅ KUNNE GÅ I DET TEMPOET JEG VIL, ETTERSOM JEG IKKE LIKER ELLER HAR KONDIS TIL NOE RASKERE.

Høres dette ut som DEG, så send meg en e-mail på latmannsgåing@hotmail.com. Okey, det var tull. På kommentar selvfølgelig :)

Nå drar vi på Innlandet, så du får ha en fortsatt fin dag :)

6 kommentarer

Eja

26.03.2009 kl.20:54

æ bli me!

27.03.2009 kl.03:47

Æwå når æ e i byn:D Bli sekkert itj så oft framover men... :P

Agnete

27.03.2009 kl.09:27

æ bli ikke me

Charlie

27.03.2009 kl.10:06

ÅÅ! Denj vilj æå lei, bare for at eva mendez e me;) Hu e HOT!!:D

BlondeJulie

28.03.2009 kl.11:44

jeg skulle gjerne gått tur med deg om jeg hadde bodd nærmere! :)Hvordan var filmen? jeg digger Eva mendes, å har vurdert å se den

Faija

28.03.2009 kl.17:40

Eja: Ålraaait:D Men, du jobbe da hele tia:pAnonym: And whoo ar juu?;p Men, okey, du bli med du;D hihiAgnete: Nei væll:pCharlie: Ja, den va bra :D Næh, hot å hot.. Meg Ryan e finar:DBlondeJulie: Jaa, det hadde vært koselig :D Jo, filmen var bra.. Litt dryg, men bra :)

Skriv en ny kommentar

hits