INGEN OVERSKRIFT

Lørdagen sto jeg opp tidlig for å bli med Monica og Agnete til Orkanger for å handle litt :) Kjøpte meg en skinnjakke med hette til herlige 500 kroner. Kupp. Og to t-skjorter ble det også brukt penger på. Deilig med nye klær. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke kjøpt meg nye klær siden mars ifjor. Og det er ikke tull en gang. Om jeg skal drøye den litt, så fikk jeg meg to gensere av Thomas i desember en gang, men kan ikke si det var selvshoppet. Så da er det faktisk et faktum at jeg ikke har shoppet på et år. Men, jenter; Man trenger ikke å shoppe for å være lykkelig :)

tur
Monica og Agnete bestemte seg for å svippe innom en salong for å nappe øyenbryn. Fine ble de begge to. Ikke det at de ikke var det fra før, men dere skjønner hva jeg mener. For min del så er ikke øyebrynsnapping særlig viktig. Jeg skjærer de av med øyenbrynskniv :) Funker fjell.

Senere på lørdagen ble jeg med på vorsspill. Litt sosial må man jo være fordi om en spirer og gror innvending.
lorhelg
Var rene jentevorset før Asgeir og min kjære Thomas kom. Tror de ble sånn passe lei av å høre snakk om sminking, løsnegler, øyenbrynsnapping, løshår, kjoler, vin og hår, så de forsvant. Etter ei stund ble det litt varmt for min del, så jeg gikk ut på trappa, og gjett hvem som satt der ute i hver sin stol med føttene godt plantet på rekkverket? Jo, det var våre kjære landsmenn som satt å diskuterte stilas. Ja, stilas. Jeg rynket litt på nesa, kysset kjæresten min og gikk inn igjen.
Dette var vel nok for denne gang, så jeg dro hjem.

Ellers har vel helga vært lik de andre helgene i året. Jeg sover, deretter våkner av at det kommer busende to fulle menn inn i huset. Musikk blir satt på, det foregår kokkulering på kjøkkenet, og Thomas prater om at han skal drikke ei hel uke til. Haha. Og en drøy time etterpå ligger han godt plantet i senga, blekka selvfølgelig.

- Idag dro jeg på Aure for å møte Ingrid på kaffen. Like koselig hver gang. Ikveld har Thomas og jeg bare koset oss med film og toast, og nå må jeg vel legge meg strax.

"C U L8R"
Kuult.

7 kommentarer

Dreo

10.03.2009 kl.08:05

Koselig jaa ! ;-)CU !

Lisa

10.03.2009 kl.08:09

Sjer ut som om du har hatt ei knallfin helg :-)

Charlie

10.03.2009 kl.12:25

Charlie SKULJ varra me på bilde der!!:P

Faija

10.03.2009 kl.13:50

Dreo: m-m :D Haha, CU 2.. hihiLisa: Ja-a, det har æ :DCharlie: Hahaha, jaa:p Arti det :)

Captain Skarrow

10.03.2009 kl.17:58

Fin header! :D

raanjdi

10.03.2009 kl.19:28

har planer sa karranj når det står på shø.... meeen dem glemme fort:)fine bilda altså...:) å skinnjakken din... ÆLSKE denj:)

Faija

11.03.2009 kl.00:36

Line: Takktakk :DRannjdi: Hehe, såå gæle med planer :D Ja, bilda e fin :) Skinnjakken e æ fornøyd med ja :D

Skriv en ny kommentar

hits