JA til JOGGEBUKSE

Akkurat nå, i dette skrivende øyeblikk må jeg si meg litt frustrert. Jeg blir litt oppgitt av alle dere "moteelskere".
Jeg har sett, lest og skjønt at om man vil være "in" i dette landet, så må man for all del IKKE finne på å gå i joggedress. Og man må ordne seg hver dag, noe som inkluderer sminke, hårordning og belte og sko som matcher resten av klærne.

Livet består ikke bare av å kjøpe seg de festeste og dyreste klærne i butikkene hver måned. Det består ikke av å bare gå i merkeklær, pels og Uggs. Og da snakker jeg om EKTE Uggs ja, dere må for all del ikke finne på å gå i "falske" uggs.
joggesress1 uggs46joggedress32

Jeg har lest blogger hvor det å gå i joggebukse er ufeminint og slaskete. Er det virkelig det?
Jeg har lest blogger hvor det å ikke sminke seg på skolen er latskap og slaskete.
Jeg har lest blogger hvor det å ikke stå fremom speilet på badet i 2 timer på morgenen er å ikke ta vare på seg selv.

Er virkelig folk så trangsynte at de ikke skjønner at dette er latterlig? Jeg blir så provosert av å lese sånt. 
Altså, hva er greia med å pynte seg lik mye hver dag som om det skulle være helg? Hva gjør dere som mikser og trikser på utseende hver dag i helgene? Ser dere akkurat lik ut da også da? 
(Ja, nå skal ikke jeg disse de som liker å ordne seg. Er ikke det jeg er ute etter, jeg liker å ordne meg selv jeg, men det å gå i joggebukse på skolen, eller i det heletatt utenfor huset, er ikke det å være slaskete) 
Jeg kan godt si at jeg gikk i joggebukse 1/3 av skoleåret ifjor. Hvorfor? Jo, for på skolen skal man så og si sitte hele dagen, man skal være komfertabel. Man slipper å sitte å dra opp buksa fordi den bak deg ikke skal se trusa di. Og det er deilig og behagelig å gå med.
Noen mener at det å gå i joggedress er noe man bare gjør skjult innom de 4 veggene hjemme. Man kan ikke vise seg i joggedress i offentlighet. Det er en skam. Hva vil vel venninnene si?

Dagens frustrasjon..

16 kommentarer

Eja

06.03.2009 kl.01:33

Æ DIGGE joggeklea :D:D

Dreo

06.03.2009 kl.08:07

Engi me du ! ;-)

Siril W

06.03.2009 kl.08:07

Dæm som sei at det e slaskat å gå med joggeklea utafor huse har missforstått;)Det e deili=)

raanjdi

06.03.2009 kl.09:30

ælske joggeklea.... men e heller ikke moterikti.... å æ har mer sjelden sminke,ein har sminke.. hoho... men te mæ e det rett å slett latskap da egentli:)

Captain Skarrow

06.03.2009 kl.09:47

Så gæle enig me dæ! :D Æ går nesten bære i joggebukse på skolen! :D

Marrinj

06.03.2009 kl.10:09

Sååå enig me dæ Fay! Joggeboks e jo d likast som finjs! :)

Lisa

06.03.2009 kl.10:59

Enig me dæ ja! Æ årne mæ bærre t fest, å ælske joggebuksebruk!! :-)Så dæm som syns det e slarskått, kan bærre levva i sin egne "prinsesse-verden". Det e jo myttji artiar å pynt sæ t helga, når du itj bruke så myttji sminke å sånn t vanlig! Right? :-)

Ingrid

06.03.2009 kl.12:20

Æ syns det e litt slaskatt æ, det e deilig men det e litt slaskatt..... Æ går sjeldent ut med joggebukse no. Eller når æ e på Aure jir æ totalt f*** i ka æ går i:p Æ bruke ikke sminke vær dag, iallfall itj på aure.. Men i spania bruke æ det en del. Å det e lik arti å årn sæ t æ ska på ''fest'' uansett! For da tar æ mæ mer tid til det. Det e da ingenting feil i å vil sjå bra ut? Ja, det e kansje en del som tar det aaaaaalt for langt. Men sånn e no itj æ vertfall, det veit vi vell allj:p

Ingrid

06.03.2009 kl.12:26

Btw, æ bruke joggebukse hele tia innj mellom husets 4 vegger, ikke missforstå mæ heeeelt da

Faija

06.03.2009 kl.12:47

Eja: Mee to :) Herlig! :DDreo: Yeah, goood ;DBertas: Mene æ ååååå :)Raanjdi: Ja, men det e godt å gå med joggeklær :)Line: Ja, ikke sant?:D GODT e det å!Marrinj: Jepp, det e det:) Like det å tights æ :) Tightsn e vel kanskje den mest feminine "versjon" av joggebuksa:p hahaLisa: Så enig med dæ! Sant det ja :)Ingrid: Det spørs jo om buksa e ti gang for stor å at den bare hæng rundt persom å da. Da bli det fort slaskått.. Men, det finnes da grenser:p Altså, på en lørdag å æ ska på Aure eller nåkka, så e det jo ikke joggebukse det første æ har på mæ, men æ menne det må gå ant for den som vil gå i det, uten at man blir skjedd ned på. Altså, no e jo ikke det så hardt utbredt her i den deln vi bor i i Norge, men ta Oslo og omegn f.eks. Helt vilt! Ånei, det e INGENTING feil i å vil sjå ut, e ikke det æ mene.. Æ kjæm alder t å vis mæ rundt uten sminke. For æ synes æ skjer ut som et dass uten.. Åja, det e artig å årn sæ å sjå bra ut. Men, det e ikke det æ ska fram t her, æ ska fram t at dæm som faktisk KAN gå uten sminke, og vil gå i joggedress eller johhebukse på skolen, må få lov t det, uten at dæm e slaskått, lat eller ikke villig t å ta vare på sæ sjøl :)

elisabeth juul

06.03.2009 kl.12:57

Joggebukse e deilig å gå i det! :-)

Helene

06.03.2009 kl.21:58

Skjønne du bli frustrert. Æ e litt jåledåkke egentlig, men æ kan godt gå i joggedress på skolen æ ja! :-) Å det e laangt ifra like viktig å sjå bra ut på skolen, som i helgen når manj e ut å sånn! Helt enig med dæ egentlig! ;)

Charlie

07.03.2009 kl.18:19

huff... manj ska nå væll kle sæ slik manj vilj! æ e ikke en fan av joggebukse PÅ MÆ SJØL, utenom trening å diverse anja aktiviteter, men folk må få ha på sæ d manj vilj:D

Faija

08.03.2009 kl.00:34

Elisabeth Juul: Jepp, indeed :DHelene: Ja, æ å e jåledukke når æ kjæm på det sånn ;p men, synes det bli teit å læs at det e sååå gæle å gå i joggebukse osv.. Uffa:pCharlie: Jaaa, det menne æ å :D Æ går i det æ like, å du går i det du like, så får dæm i Oslo gå i det dæm like. UTEN nå mobbing og baksnakking om ka en har på sæ en dag :)

MARI

13.03.2009 kl.13:25

drit i joggebukse, drit i dongeri, drit i tights. GÅ NAKEN ISTAN!!:D Marimus sine vise ord!

Faija

13.03.2009 kl.14:51

Marimus: hahaha, ikke dumt:D:D

Skriv en ny kommentar

hits