HOME SWEET HOME

Jeg har lagt merke til at mange går å snakker dritt om stedet der de bor. Ja, da mener jeg ikke selve stedet som i byen eller bygda. Men rett og slett deres eget hjem. Jeg har nå bodd hjemmeifra i 4 å et halvt år. Det vil si at jeg var 16 år da jeg flytta for meg selv. Greit, jeg er fortsatt ingen ekspert på hvordan man skal ha det hjemme, og hva som passer til den og den fargen, men jeg går i alle fall ikke å klager på hvordan jeg har det hjemme. Om man er så missfornøyd, kan man vel flytte et annet sted, male, kjøpe nye møbler eller nye farger på interiøret. Ja, bare det å kaste ut de gamle putene i sofaen, kjøpe nye og matche de med duker på bordet. Det er så masse man kan gjøre.

Okey, nå er faktisk stua til Thomas og meg GUL. Ja, ikke bare gul, men knall gul. Det er vel noe alle legger merke til når de kommer hjem hos oss, å jeg tror vi har blitt enige om at vi skal male det om vi ska bo her enda et år.
Ja, å mens jeg er i gang, så kunne kjøkkenet vært litt større, men utenom det, så synes jeg vi har en forsåvidt søt og grei leilighet:
 imgp4294 imgp4295
imgp4296 imgp4297
 imgp2651 imgp2650
                     imgp4328
Og nå som det kommer en liten/lita ei til, så må vi nok flytte om ikke så lenge alikevel. Altså, vi kan da bo her litt lenger, men det blir max et år. Leiligheta er akkuratt passe stor til Thomas og meg. Og vi tror kanskje at vi trenger noe større etter hvert. Meen, det får vi ta når det kommer :)

Skal jeg forresten fortelle dere en hemmelighet?
Vi har bodd her i et år nå, og er enda ikke ferdig med å henge opp dilldall på veggen. Haha.
Til de som var på besøk når vi flytta inn sa hvordan vi skulle ha det, f.eks et enormt speil som skulle henge over sofaen, meeeen, faktisk så står det gjemt på soverommet en dag idag. Det går like fort i svingene her hjemme som det gjør på et svingkurs for blinde snegler.

7 kommentarer

Siril

17.02.2009 kl.23:23

skuffa over at du la ut svart/hvitt bilde av stua di da!! I tilfelle bilde ikke e svart/hvitt så må du ikke tru at æ e fargeblind ellernåkka, men skjærmen min e passe ødelagt! Æ såg hvertfall ikke nå gulfarge;)Men søt leilighet!(Y)

FayNatalie

18.02.2009 kl.00:33

Siril: haha, det e ein grunn for at det vart i svart-hvit;p Det e på grunn av fargan ;p

Siril

18.02.2009 kl.00:58

Hehe!:)Sikkert kosli læll! Skulla sjett stua mi du! Den har misslykka tapet som ska sjå ut som strie..! Strie e jo stygt nokk i sæ sjøl om det ikke ska vær en misslykka tapet-kopi! Ikke nok med det, men en vægg e d strie på, å tre vægga e d sånn tapet på!=) Hæhæ!Men bade mitt har skrikende gulfarge da!;) Gult er kult!

Tonje

18.02.2009 kl.08:51

Haha, som blinde snegler på swingkurs :p

Captain Skarrow

18.02.2009 kl.12:04

HAha! E så lett å utsett teng vettu :D Syns den såg fin ut leiligheta dåkk æ! :D Æ har aldri klaga på hjemmet mitt, æ syns det e best i verden! :D

Lisa

18.02.2009 kl.12:47

Sjer ut som om dåkk har det kjempefint :-)Men fikk tjøle løsst t å sjå dæm gule vægganj no altså!!

FayNatalie

18.02.2009 kl.15:11

Siril: hahhah :D Jaja, sekkert fint læll :D Joooda, kjempegultgult er kjempekult ;DTonje: Hhaha, æ skjønt det med ein gång at du kom t å kommenter det;pLine: Jaa, sant så sant :D Joda, den e lita å søt den ;DJa, samme her :D Sjøl om æ savne huset vårt oppi hjortåsen nå så inni granskogen:(Lisa: Joda;D hihi.. Hahaha, ja, kanskje får du sjå dæm snart;)

Skriv en ny kommentar

hits