NYTT LIV

Det er ikke lenge siden jeg sa jeg skulle starte et nytt liv. Og det har vel siden den gang gått både opp og ned. Ja, jeg spiser mere sunn mat, å ja jeg spiser rikelig med sjokolade. Om dette går opp i opp, eller om noe trekker ned, får så bare være, for jeg elsker sjokolade, og har ingen planer om å slutte helt.
Jeg er ingen slankefanatiker (?) som ikke kan unne seg litt god mat, eller en sjokolade når man har lyst på det for at man er redd for å bli feit. Hva er egentlig det å være feit en dag idag? Jeg tror noen har missforstått grundig. Jeg blir lei av venninner som klager på at de er feite, at de må begynne å trene å spise så veldig sunt for at de skal få de formene som de på Tv har. Så står kanskje jeg, eller noen andre som faktisk er kraftigere, eller feitere om dere vil sammen med dere å hører på det dere sier. Jeg blir kvalm. Shame on you. Tenk dere litt om før dere snakker. Å la oss andre få være uten den feitesnakkinga hele tiden.

Okey, det var dagens frustrasjon. Kippelippa er på besøk, og vi har nettopp spist deilige kyllinglår med ris og bretagnesaus som tilbehør. Thomas og Elisabeth er på Santo i denne skrivende stund og leier film. Håper det er en jeg liker.

På fredag var jeg forresten til Ingridsøta mi :) Har ikke sett henne siden juli, og magen har blitt stor <3 Vi hadde masse å snakke om i og med at vi nå sitter i samme båt.
Har forresten ordnet meg en ekstra blogg hvor jeg skriver om det jeg ikke orker å skrive noe om her:
www.newlifee.blogg.no  ;)

2 kommentarer

Captain Skarrow

11.02.2009 kl.17:51

No fekk æ skikkelig løst på sjokolade!! :D

FayNatalie

11.02.2009 kl.22:07

Line: Ja, sjokolade e gått

Skriv en ny kommentar

hits