"JUL"

Fikk ikke posta dette innlegget den dagen, så poster det nå:

"Jada folkens, IDAG av alle dager er det Lille-julaften. Julestemningen er ikke i boks, det er varmegrader ute, og det eneste som minner meg om jul i det heletatt er maten som allerede er smakt på, og alle de pynta husene rundt omkring"- Så her ser dere hvor mye julestemning jeg hadde.. Jeg feira julaften sammen med min kjæreste Thomas og familien hans i Surnadal. Veeeeeldig rart å være bort fra familien og egne tradisjoner i og med at det ikke var noen slags tradisjoner der. Men, man må prøve ut litt av hvert :)
Igår kjørte vi til Aure og rett opp i OL-byen. Der begynte Thomas å drikke mens jeg ordnet meg litt. Vi dro oppi Løfall til Thomas hvor vi KUN ble møtt av "fjortisser" (nja, jeg liker ikke å kalle det, men jeg må si meg enig i mitt innerste jeg at det var kun fjortissjenter der) som prøvde seg på MIN Thomas, selv om jeg var til stede (!!) TÅPELIG!
Men, han er min småjenter ;€

Lå til Agnete og Asgeir inatt, så kom pappa å henta oss for ikke så lenge siden. Jeg har dusjet og sitter nå her i pysjen. Skal spise frokost sammen med min kjære<3

Ha en fortsatt fin "jul"! :)

4 kommentarer

Charlie

26.12.2008 kl.12:13

haha:P tåpelig ja! synd å hør om jula borte! Men d va væll ikke helt grusomt uten tradisjonan læll kanskje? party i kvelj da? norlanje? ARti i går?;)

26.12.2008 kl.12:18

Charlie: hehe, ja, det e tragisk :p Joda, det gikk bra læll :D Neh, ikveld e det roligkveld :) Joa, va arti igår :D STAPPFULLT på gjestegårn :D

Eja

26.12.2008 kl.14:23

EY, æ va nå der!

i

27.12.2008 kl.14:12

hahahahaha, tvile ikke:p

Skriv en ny kommentar

hits