NESTE STOPP: Aure

Da har jeg pakket å er klar for å dra hjem til Aure en tur :) Gleder meg. Første stopp er OL-byen hos yndlingsfamilien min Asgeir, Agnete og lille skjønne Markus<3

Igår ble jeg med Thomas ned til en kompis. Lei av å sitte hjemme når Thomas er ute. Så jeg bestemte meg for å bli med en liten tur. Tonje var sjåfør på Kenneth og co, så det passet meg utmerket i og med at hun kunne kjøre meg hjem når jeg fant det for godt. Jeg dro hjem når gjengen dro ut på byen, satte meg her ved pcen, men kjente fort at jeg bar hyyypersulten. (hyyypersulten er en betegnelse på at jeg er veeeldig sulten - muahhah) så jeg ringte Tonje å ba henne hente meg så jeg fikk dra ned på hydro for å kjøpe meg noe. Jeg ble med henne å kjørte litt, men fant fort ut at jeg ville hjem, spise, slappe av å lalle.
hihihi

I denne skrivende stund sitter jeg i sofaen å "chillern". Jeg prøver febrilsk å få tak i min kjære, men uten hell. Guud jeg har ikke ord. Klokka er halv 4 på en søndag, og han har enda ikke kommet hjem. Yeeeei! Rart om ikke det skal bli noen fullstendige forandringer i nærmeste fremtid.
Ja, ikke at jeg skal mate dere med all slags fummelummelusker om kjæresten , men ettersom jeg sitter her å skriver all slags tanker og meninger bak mål, så kan dere lik så greit ta del i dette også. Haha!
Akkurat nå føler jeg med som Florenthyna; Skriver om alt og ingenting som kun får andre til å grøsse. Men, halloo, det er da underholdning det også!

Jeg har spist sånn ca 4 ganger siden jeg sto opp i 12tiden, men jeg er suulten som pokkern. Kan det ha noe med at jeg kjedespiser?! hmm.. "Følg med i morgen"

8 kommentarer

Kniska

14.12.2008 kl.15:47

Æå e sultn! Kan ha nåkka med at æ næstn itj har spist på 4 daga da :P Forslag te ka æ kan lag mæ?Like at du skriv om alt å ingenting æ Fay :D

Fay Natalie

14.12.2008 kl.16:06

Kniska: hehe, dææven, såppas ja :) Vært syk da eller? :/ Hmm, spørs ka du ska eta det, frokost eller meddag?:p Egg og bacon e NAAM, spaghetti å kjøttdeig, kylling å ris ;DHehe, så braa :D

Kniska

14.12.2008 kl.17:04

Har gått å vårre småkvalm heile tia, så freste fint lite med mat :P Men gått over no da, heldigvis! Har gått å drømt om kjøttdeig å spagetti læng no, så trur d bli d! Om mamma ikke lage nå nammis te meddag da :D

Fay Natalie

14.12.2008 kl.17:58

Hehe, uffda.. Ikke bra :/ Åååh, mammamat hørtes gått ut no ja :DDeeet ha vært gått det :D

Charlie

14.12.2008 kl.18:44

æ vilj ha pappamat eller svigersmaaaaaaaaaat;) å burger, å alt som e fettj å usunjt!!! Dagen derpå seije du? JEPP!

Fay Natalie

15.12.2008 kl.13:33

Charlie: hahahha :D Jaja, men usunn mat e NAM :D

Siril W

15.12.2008 kl.15:02

Hypersulten, morsomt!!=DSeriøst Fay, æ har lest på bloggen din tilier at du ikke fikk tak i Thomas.. Å i natt drømt æ om at han hadd komme tebake t dæ..=D Naaa..... :)

Fay Natalie

15.12.2008 kl.18:05

Bertas: Hehe, det hette deeeet :pHihi, jaa, da drømt du rætt;p høhø :D

Skriv en ny kommentar

hits