ÆSJA

Så er det fredag igjen. Værste dagen i hele uka. Åja, jeg mener det. Jeg liker værken fredag eller lørdag. Søndag derimot liker jeg! Da er alt "back on track" igjen. Jeg sitter nå å venter på at Thomas skal komme hjem fra jobb. Så han får vasket litt kopper før han drar ut. Jeg regner ikke med å se han før søndag, og jeg er syk (igjen) så jeg gidder ikke å ta noen slags form for vask.

Jeg er såå lei av alt. Ingenting er positivt akkurat nå. Jeg er lei av jobben min, jeg er lei av byen her, jeg er lei av å være blakk (og ikke får jeg lønn før januar - så ikke får jeg kjøpt NOEN julegaver heller!) KUN for at de ikke vil gi meg lønn på grunn av at jeg ikke hadde noe skattekort akurat på DEN dagen. Jeg kan da ikke noe råd for at jeg får sendt  skattekortet mitt fra andre jobben litt sent. Forbaska. Så kjære familie: Dere får ikke noe julegaver i år!
Flaut er det ikke å feire jul sammen med svigers uten å tilby noen form for julegave da? Vel, sånn som jeg ser det må det være nok julegave det at faktisk JEG er der! Muhahahah!!

Jaada, da er Thomas kommet hjem. Endelig. Han har ødelagt ryggen sin på jobb idag stakkar:/ Som mange vet jobber han som heismontør og har falt ned inne i heissjakta idag. Ikke bra - men på fylla det skal han. hehe. Haling!

Oiii, en hel stil om bare negativitet - noe dere fortjener forresten, i og med at ingen svarer meg på det forrige innlegget hvor jeg spurte om hva DERE vil jeg skal BLOGGE om! :p Så da er det dette dere får! Hihi! Litt morsomt å sitte her å skrive for seg selv når man egentlig ikke er så sur som man skal ha det til!

yb5

5 kommentarer

MARI

12.12.2008 kl.18:00

drekk thomas kvar helg istan for å værra me dæ? Må bare spør, for det virke sånn på bloggen din av og te!

Siril W

12.12.2008 kl.18:29

Uff da Thomas!!Du kan trøst dæ me at d ikke bare e du som e blakk..=/Snart jul... Blir sikkert i bedre humør da;)

Fay Natalie

12.12.2008 kl.19:09

Marimus: Jepp, det stemme! Drekking e livet vettu! Hehe.. Forrige helg haddn faktisk den første edruhelga si i år. Æ e imponert.. Men, bare vent, æ ska dra i nånn snore snart:pBertas: Ja, uff! Snart jul ja:D Det e såå sant :D

Kipp

13.12.2008 kl.01:17

at du klare søss :O

Fay Natalie

13.12.2008 kl.11:34

Kipp: At æ klare?:p Æ vil itj sei æ har nå anja valg!

Skriv en ny kommentar

hits