IKKE GREIT

Halloo.. Idag er det 1.desember, og maange har bursdag idag! Gratulerer!

På fredag hadde jeg roligkveld sammen med Tonje Mi<3 Vi leide to filmer, blant annet den beryktede Mamma Mia, som ingen av oss hadde sett. Jeg tror vi var enige om at den var bra, MEN de kunne spart seg for alle de sangene. Det blir fort drygt! Tonje dro i 2 tiden eller noe sånt. og jeg gikk til sengs og fant ut at noe manglet. Thomas miiin.
Lørdagen er ikke verdt å nevne en gang, ettersom jeg kun sto opp, dro på jobb, kom hjem og la meg.

Igår hadde jeg den værste arbeidsdagen hittil. Forbannade drittkjerring. Det er det eneste jeg har å si! MAKAN!
Iallefall, dagen ble bedre når Thomas, Kenneth og Tonjemor kom innom for å spise. Jeg avslutta rundt halv 9, og ble med gjengen minus Tonje på Innlandet for å se film. Vi såg verdens dårligste film, det var vi alle enige om. Den var ufattelig drålig også. Men, se den ferdig det skulle vi.

Så dro Thomas og jeg hjem. Vi la oss i sofaen og snakka om alt og ingenting. Herreguud, vi hadde da masse å snakke om, i og med at vi ikke hadde sett hverandre siden torsdagskveld;) Hehe! Godgutten min!<3

Så sitter jeg i sofaen, iført underklær som vanlig. - Nei, jeg gidder ikke å kle på meg for å gå til stua for så å sette meg ned ved pc`en. Skal snart hoppe i dusjen, for Thomas og jeg skal ta turen til Innlandet og lage Fårikål sammen med Kenneth! Naaaaam! Gleder meg!

4 kommentarer

Mia

01.12.2008 kl.15:08

Fårikål e godt :D

Captain Skarrow

01.12.2008 kl.19:16

Va bra helga di slutta ber da ;D

Tonje

01.12.2008 kl.21:21

Hihi, bra æ itj vart me å såg film da;D

FayNatalie

02.12.2008 kl.00:04

Mia: Jaa, dæveeen :DLine: hehe, ja, det va enda gått;DTonje: Hihi, sant så sant;D

Skriv en ny kommentar

hits