WILL ALWAYS REMEMBER

THOMAS:
guuudduedfin
I 2004 møtte jeg drømmeprinsen min. Thomas er en nydelig person med en fantastisk personlighet. Jeg hadde ikke vært der jeg er idag, og heller ikke vært den personen jeg er idag, om det ikke hadde vært for han. Han har lært meg så mye. Thomas er den jeg forguder og elsker over alt annet på denne jord. Vi har nå vært sammen i 4 år.

CANADA:
canjac2007
Som mange vet skrev jeg en engelskeksamen på VK1 Salg Og Service som gjorde at jeg vant en gratis tur til Canada i August 2007. Grunnen for dette var at jeg fikk en av de beste karakterene i hele Norge. Det var lærere ved Cambridge Universitetet i London som retta stilen min. Og skolen fikk en telefon om jeg ville dra. Læreren min ringte meg mens jeg var på fest, og jeg måtte svare så fort som mulig. Jeg måtte ta en telefon hjem for å høre hva de sa, og de sa at dette kunne jeg ikke gå glipp av. Så jeg svarte ja.

To månedere etterpå satt jeg på et fly sammen med 10 andre norske som også hadde fått gode karakterer. Vi ble raskt kjent og jeg angrer ikke en dag idag på at vi dro. Jeg har så og si over 200 venner over hele verden fra den turen. Og jeg fikk et innblikk i hvordan det var å bo på et College. (Vi låg 4 og 4 på hvert rom - og jeg delte rom sammen med Gaby fra Toronto, Jennifter fra Kelowna BC og Diane fra Saint John - alle tre fra Canada)  I løpet av oppholdet hadde vi hadde timer, vi hadde ball, disco, konkurranser og utflukter. Jeg kommer aldri til å glemme denne turen. Etter bare ei uke ble vi så godt kjent at vi gråt og holdt irundt hverandre før vi måtte dra hjem hver får oss. Jeg har allerede vært på gjenforenig med norskegjengen i Oslo i Sommer :) Noe vi skal gjøre hvert år fremover.

TATTOO:
1.
cellphone1182964570
Denne tok jeg når jeg var 18 år i Tyrkia.
2.
fays
Denne tok jeg når for to måneder siden på Gran Canaria!
Den er nede på ankelen min.

SPANIA:
imgp3452
For ett år siden flyttet jeg og min gide venninne Ingrid til Spania - Alfaz Del Pi for å gå skole.
Det var så kult å sin egen leilighet og BO der til e forandring at vi holdt på å hoppe uttfår stupet. Hehe!
Første dagene gikk kun ut på å utforske stedet og slikt. Så var det første skoledag da. Vi ble kjent med mange nye elever, og allerede før uka var over hadde vi planlagt å ha Vorsspiel hjemme hos oss før vi dro på byen. Og med byen mener jeg BENIDORM - den største partybyen i hele Europa.
benidorm
Jada, her bodde vi, kun 10 minutter med taxi fra partylivet. Og jada, vi festa, og vi festa. Vi festa litt for mye tror jeg. Mange av de som bodde på internat ble sendt
hjem til Norge. Haha! Det var bare "fryd og gammen" i mange uker. MEN, så måtte også jeg forlate paradiset på grunn av at jeg hadde en kjæreste hjemme jeg savna som pokkern, OG for at de ikke kunne gi meg de timene jeg måtte ha (for å gå et halvt år der) Så var det hjem til Norge.

MARKUS:
For akkurat et år siden ble dette nusket født:
imgp4049
Jeg er så heldig at jeg får være fadder på han! Han gjør virkelig dagen min så mye bedre:)
Gullgutt til gangs! Det er så rart å tenke på at det er gått et år siden Thomas og jeg var på sykehuset for å hilse på prinsen. Han har virkelig vokst seg stor og enda finere får hver dag :) Bildet er fra 1 årsdagen hans!

Er det noe dere andre aldri vil glemme? :)

3 kommentarer

Frida Birgitte

11.11.2008 kl.18:47

Stilige tatoveringer:)!

Frida Birgitte

11.11.2008 kl.18:47

Stilige tatoveringer:)!

FayNatalie

11.11.2008 kl.18:50

Frida Birgitte: Takktakk :)

Skriv en ny kommentar

hits