INTERESSE-LOVEN!

Eeeh, jeg kom nettopp hjem fra fest. Så kul er jeg. Holder ikke ut vorsspillet en gang. Menmen. Det var ikke sååååå morsomt der. En kar spurte meg om hvilken bil jeg likte, og før jeg klarte å åpne munnen å svare så fikk jeg den regla servert i trynet  om at jeg var en jævla typisk råner som likte vanlige Mercedeser osv. Jeg så dumt på han.
"Jeg synes Audi er fin" svarer jeg. Og han ler enda mer. "Ja, jeg har en Audi 80 jeg" sier han og gjør til stemmen sin på den mest ulike kvinnestemmen jeg har hørt. Jeg har visst ikke skjønt det. Det er BMW som duger folkens. Vet dere det? Ehh. ja. Når ble det en lov om at ALLE skal like Bmw, og får 2008 - modeller av pappa? Jeg blir oppgitt. Jeg får lyst til å ta hodet hans, snurre det irundt noen ganger og deretter legge det under is.
Jeg liker det JEG synes er FINT, og driter fillern i om hva bilen heter. Hva er BIL å snakke om på fest anyways?! 

Iallefall, her sitter jeg mutters alene på en lørdagskveld. Jeg er litt brisen, men har ikke lyst til å legge meg. Gadd heller ikke være med ut på byen (i og med at jeg har 30 kroner på konto)
Jeg vil at Thomas skal bli ferdig på julebord sånn at vi kan legge oss samtidig. Jeg hater å ligge aleine. Det er grusomt. Nåå skal jeg lage meg "nattmat". (Eh? Heter det på dette tidspunkt kveldsmat?! - Ja kanskje..)
tn
Denne liker jeg! Hahha!

2 kommentarer

Sunniva

09.11.2008 kl.13:29

Hihi, den nederste der va søt! Hmm.. Du får kanskje te å last det ne fra nett da! :)Å æ e enig, drit i ka biln hette, det e utseende som telle! :-D

FayNatalie

09.11.2008 kl.14:43

Sunniva: ja, den e kjæmpesøt :D Ja, men, lure på om det føle my virus å drit med det.. hmm, ska prøv læll æ ja;DHaha, jaaa, e så mytjy dumt ;p

Skriv en ny kommentar

hits