DAGEN DERPÅ

Som i alle andre studentbyer, så er Torsdag den store partydagen, også her i KristiansUnd. Og i går var det torsdag. Jeg var ute. Jaa, JEG!! Grunnen var vel egentlig bare for at jeg har ikke vært ute en torsdag på veeeldig lenge. Man blir lei av å feste til slutt. Jeg har gått skole her i 4 år. Førsteåret var vi så og si ut hveeer dag. (Jaaa, jeg kom meg på skolen) og andreåret var vel så og si noe av det samme. Om man regner sammen alle de dagene og omgjør de i helger, så er man kommet til veeldig mange helger. Så da er det greit å være lei av festinga, synes jeg!

Var ute sammen med Tonjemor igår, og ei venninne av henne :) Vi dro ned til Ole Magnus, hvor broren min, Kenneth og Øyvind befant seg. Etterhvert kom det en skokk med tustninger, og etter et par timer røy det inn en hel hær med førsteårsstudenter. For min del ble jeg lei og gadd ikke være med ut på byen, så jeg ringte kjæresten å ba han hente meg. Nok om kjedelig oppsummering. 
Jeg er i toppform idag. (I forhold til tidligere i mårest) Jeg sitter her å koser meg med Villa og Porøs Melkesjokolade. Kanskje ikke den fineste dagen-derpå-frokost tenker dere, nei kanskje ikke. Men det er godt :)

krsund
Kristiansund!

Nå skal jeg finne en dagens blogger ;) Følg med!

6 kommentarer

Charlie

07.11.2008 kl.13:10

VERDENS BESTE DAGEN DERPÅ FROKOST!!!: KEBAB PÅ 1001 NATT i trondheim!!:P ÅÅÅ! gira tvært:P "kan spise utenom dagen derpå å ;P"

FayNatalie

07.11.2008 kl.13:11

Charlie: Hahhaha :D Ja, æ å har en favoritt dagen derpå frokost (og nattemat) men det e i Spania;p hahah :D Der får du den bæste kyllingkebaben i værden.. Næsten så æ vudere å færra ned ijænn, bare får å få smakt den hælie smaken ijæn:p

Charlie

07.11.2008 kl.13:18

hihi:D surt!!! Skulla gjort my for å få flytta 1001 natt t aur;P

FayNatalie

07.11.2008 kl.13:59

Charlie: Haha :D Ja, du får start ei sjappe i sentrum du da vettu ;D

elisabeth juul

07.11.2008 kl.20:26

E itj 1001 natt i Tr.heim stængt fårde dæm fant fullt av beinræsta å skrotta av katta i søppla dæmmers da? :O

FayNatalie

08.11.2008 kl.15:11

Elisabeth Juul: Naaaam, KEBAB!! :D:D hahha

Skriv en ny kommentar

hits