FYLL OG FANTERI

Når det gjelder overskriften lurer jeg på en ting jenter;
Er kjærestene deres mye ute aleine, og er han ofte full? 
Kjæresten min liker seg best aleine tror jeg. Men det er kanskje for at jeg maser og tjaser på at han har fåt nok å drikke, og at jeg vil hjem hver gang. Grunnen for at jeg vil hjem er kanskje nettopp for at han har fått nok å drikke, og ærlig som jeg så må jeg innrømme at jeg ikke liker kjæresten min når han er full. I hans tilfelle er han ikke bare full, men DRITINGS. Og endrer personlighet som ikke ligner grisen. Det liker jeg ikke noe særlig. Menmen. Jeg kan ikke gi han noe ordre om hva han skal gjøre. Trist, men sant. Man kan ikke bestemme over noen andre enn seg selv.

Ehm, ja.. Det var dagens negativ-innlegg. Jeg kom nettopp ut av dusjen og må ut blant folk tror jeg. Bli nesten folkesky av å sitte her inne hver dag. Thomas kom nettopp hjem fra jobb. Nå skal jeg spise. Så kanskje jeg ser noen av dere på byyyn!

Jeg minner på dagens blogg: WWW.BENEHDIKTE.BLOGG.NO - Ta en titt :)

3 kommentarer

Charlie

06.11.2008 kl.22:56

niks! Øyvind ha vårre ut en gang alein på ett å ett halvt år, å d samme me mæ;)... grunnj e væll fordi vi trives best på fest sammen, og at dæm to gangan vi ha vårre kvar for oss, ha vi vårte dritings å ubrukbar:P Når vi e sammen klare vi å ta d mer me ro, å kan pass på kvarranjer slik at vi ikke drikk for my! Men æ tru vi e ganske alein om d... som æ forstår e d itj slik d foregår for mang par;) Dæm flæste e væll ut å drekk kvar for sæ ofte! Så æ tru dåkk e heeelt normal ja:P men at han forandre personlighet e væll ikke så bra?:/

Vicz.

07.11.2008 kl.11:50

Kjæresten min har hatt sin tid på fylla, nå finner han det ikke interessant lenger. Så det er helt ærlig ikke et problem, ettersom ingen av oss drikker. Hurra.

FayNatalie

07.11.2008 kl.12:29

Vicz: Oioi, det hørtes greit ut :D Det hadde vært godt for å si det sånn ;D

Skriv en ny kommentar

hits