SLADRER DU?

Jeg sitter her å leser noen ordtak. Og noen tanker begynner å svirre irundt det hele.
F.eks: "Bjørkeris gjør gutten vis"  - Når jeg var ei lita jente, så truet alltid de voksne om ris om man ikke oppførte seg. Selv om jeg aldri har fått ris selv (tror jeg?) så hørte jeg mye snakk om det. Er det egentlig noen som driver med dette enda? Er det virkelig noen i år 2008 (snart 2009) som riser barna sine om de gjør noe de ikke hadde lov til eller noe dumt? Deet lurer jeg på. Men, jeg tviler. Og håper at det ikke er så hardt utbredt lenger.
Tror du det er noen som fortsatt riser barna sine?

Så kommer det med hemmeligheter. "Tre kan holde på en hemmelighet hvis to av dem er døde" det ligger kanskje noe i det? Eller?
Alle har hemmeligheter døgnet rundt. Man kan til og med se på enkelte at de vet noe som ikke andre vet. Og JEG, JEG er en skikkelig nysgjerrigper og sladrehank til en viss grad. Grunnen for at jeg sier til en viss grad, er fordi uansett hva, eller hvem som ber meg tie om det, så er jeg nødt til å dele sladderet med en person; Kjæresten. Jeg sier alt til han. Ingen hemmeligheter. Det er en steinhard prinsipp-sak. INGEN hemmeligheter. Jeg klarer jeg ikke å holde på noe når det gjelder han. Jeg er nødt til å fortelle. 
Kanskje irriterende, men han sier i alle fall ikke noe videre til noen. Han hater sladder ( noe jeg skjønner i og med at det kun er jentesladder) 
Sier du alt til kjæresten? Eller ei spesiell venninne?!


En siste:
"Jeg har sagt det tusen ganger før, og nå sier jeg det for tredje og siste gang"
Ære være Kjell Magne Bondevik! Hahaha

Meen, nå skal jeg sove. God natt alle der ute :)

2 kommentarer

Charlie

05.11.2008 kl.12:28

ALT blir fortælt t øyvind ja;) rett å slett pga at æ veit at hanj kanj helj på d, å at æ mååå lett hjerte mitt injimelja! veit alt for my om alt for mang:P Nåkka kan bli fortalt t den nærmeste venninna, men IKKE private ting om anja vænninna;) så da væt du d:D

FayNatalie

05.11.2008 kl.12:34

Hehe, samme her :)

Skriv en ny kommentar

hits