MARY KAY KONSULENT

thumbmarykayposter
Da er jeg kommet hjem fra det "produktpartyet" jeg snakket om tidligere idag. Nærmere bestemt Mary Kay produkter. Først fylte vi ut noen ark hvor vi besvarte hvilken hudfarge/hudtype vi hadde osv. (Om vi hadde tørr hud, fet hud eller vanlig hud - ja, du forstår sikkert) Deretter måtte vi vaske av oss all sminke, og prøve forskjellige øyenkremmer, ansiktskremmer og skrubbekremmer.  Vi fikk også prøvd oss på håndSpa. Altså - skrubbekremer for hendene, handkrem osv. Pluss leppeskrubb og lypsyl. Alt var en drøm i seg selv, og det tror jeg vi alle fire var enige om! Etter all prøvingen hadde vi et lite møte alene sammen med konsulenten; Ingrid. Og vi kunne bestemme om vi ville kjøpe noe nå, eller senere. Alle bestilte noe, og jeg personlig bestilte meg et Basic Set (makeup remover) til 895,-! Jepp, det koster å ta være på seg selv, jenter :)

Visste dere forresten at dere IKKE skal bruke værken ansiktskrem rundt øyene, å værst av alt; ikke øyekrem rundt øynene en gang? Isåfall, du vet det nå. Hvorfor ikke? Jo, får det danner seg UNDER huden. Og du får tidligere rynker. (som på fint heter "fine linjer") haha! Konsulenten vår fortalte om ei dame som skulle opperere øynene sine. (altså - gi dem et løft) og når de skar opp under øyet, fant de et kjukt lag med krem under huden - som hadde dannet seg over år. Og er ikke det æsjbæsj så vet ikke jeg. Jeg har fått fortalt hvordan man skal ha på øyenkrem nå. = Man skal bare ha på langs de beina som går rundt øynene. Altså, det beinet som strekker seg rundt hele øyet. Om du kjenner, så finner du det:) Greia er faktisk det at huden rundt øyet/øynene trekker til deg all fuktighet det behøver alikevel, om du gjør det slik!

Det var nok om Mary Kay :) Ettersom jeg skal gå Hudpleieskolen fra høsten av, så hadde det kanskje ikke vært så ille å prøvd ut det å være en Hudpleiekonsulent for Mary Kay! =)
Er det noen som har erfaring med Mary Kay produkter?! :)

11 kommentarer

Ditt Vendepunkt

17.10.2008 kl.00:00

Lykke til med homeparty salget! Det er helt sikkert en både morsom og sosial måte å drive hobbyforretning på. For dem som står på, så kan hobbyinntekt etterhvert bli til god inntekt for de som er engasjerte og entusiastiske. De følelsene virker det som du absolutt har oppnådd allerede.

FayNatalie

17.10.2008 kl.00:05

Ditt vendepunkt: Ja, det stemmer:) Jeg tror det kan bli en del penger for den som virkelig står på :) Åja, jeg tror dette kan være noe for meg ;D

charlie;)

17.10.2008 kl.12:19

hihi:P æ va næstn ferdig som mary kay konsulent når æ flytta fra Trondheim:P Arti ekstrajobb, men du ska virkelig arbeid hardt for å tjen nå på d!:P

FayNatalie

17.10.2008 kl.12:34

Charlie: Jassåå? :D Jaja, men det e arti å heilj på med;D

Sara

17.10.2008 kl.14:53

Yes, bruke mary kay produkta hele tida æ

;) dæm e smelkgo! men fette fyr!

FayNatalie

17.10.2008 kl.15:11

sara: jaa, det e dæm :p

Nina Losen

17.10.2008 kl.16:14

produktene er nokså dyre , men skal si de funker! får hud som en babyrompe etter bruk :) Syntes også det var litt voldsomt det med å ikke smøre krem rundt øynene! Ble skikkelig skremt, og har faktisk ikke gjort det siden! ;)

Dreo

17.10.2008 kl.16:48

Kom å ha party på Aur, æ ååå viiiil !! :-D

Line

18.10.2008 kl.18:51

Æ åå, det hørtes ARTI uut :D

May Kristin

02.11.2008 kl.22:44

Hallais.Æ bruka stort sett d mæste å e konsulent..Ganske ny sådan, men tru d kainn bli arti..Bli åpent hus deinn 7 des på aur legg d ant for, vest vi bære får organisert d:)

Faija

03.11.2008 kl.10:26

May Kristin: Oioi :D Kuult:)

Skriv en ny kommentar

hits