I`m back and black

Da er vi tilbake fra Tunisia! Hvor skal jeg starte? Det har vært en flotters tur med masse (MASSE!!) fliring, fnising og terging. Før den store avreisa måtte vi ta nattbussen fra Kr.sund til Gardermoen.
Bussen gikk klokken halv 9. Elisabeth kom på besøk før vi dro, og ei venninne av Thomas var så snill at hun
kjørte oss nedover til bussterminalen. Thomas selv hadde dratt på fest for lengst.
Tonje kjøpte 1. sesong av The O.C, så vi tenkte vi skulle se på turen nedover. Heldig for oss var det en
stikkontakt akkurat hvor vi satte i bussen, så vi så The O.C fra klokken halv 9 til klokken 4. Da måtte vi a ha litt søvn.
Vi hadde et par artige episoder på bussen. (Som sikkert er så interne at det bare er morsomt for oss)
Men, jeg skriver det ned alikevel. Mens vi såg på O.C så tok Tonje plutselig av seg høretelefonene i en fart, såg på meg og kviskret " Faay, hun stjeler sekken min" og hun peker på den "fargede" dama foran oss! Og jeg braser ut i latterkrampe,
og sier at det er jeg som prøver å strekke ut foten min,
men det er umulig for DU drar bare sekken tilbake. Å vi lo så det spruta tårer. Dama foran oss snudde seg og jeg er sikker på om blikk kunne drept har vi vært døde for lenge siden.

Vi har vært veldig fine med hverandre. Tonje såg på meg en dag vi låg på stranda å sa "du ser ut som en stranda hval"! Koselig dere? hahhaa, vi holdt på å le oss ihjel. Skulle vært dau for lenge siden. For vi har så og si holdt på å ledd oss skakk hver dag! Masse har vært artig, noe har vært mindre artig. Men, vi har blitt kjent med noen fantastiske mennesker!

Å skrive om ferien vår blir umulig. For vi har opplevd så masse at det ikke ligner grisen.
Legger ut noen bilder senere her på bloggen + de fleste (noen er ikke bra for helsa deres!:p) blir lagt ut på Facebook for de ekstra interisserte:p

Er det noe vi har lært etter å vært i Afrika, så er det at guttene er VELDIG innpåslitne, og at i sjøen er det stokk motsatt enn hva vi er vant til. Skal du bade er det nemmelig jupt inne ved land, og til lengre du går uti, jo grunnere blir det.
imgp3631

5 kommentarer

Marimus

13.10.2008 kl.13:44

så artig innjlegg:D glæde mæ t å sjå bildan!!:D

FayNatalie

13.10.2008 kl.13:52

Marimus: artig ja? haha.. årsk itj å skriv ned alt, da blli dåkk faen mæ settanj :p heheh :D Men, bilda seie av og til mer enn ord;D

Lisa fra Pisa

13.10.2008 kl.17:39

Så arti ;) Æ å vil t syden å bli brun! Tippe dåkk hadd det knallbra :DGle mæ t å sjå flær bilda!!

Marianne

14.10.2008 kl.14:26

heah.. åååhh. heldig dokker e!! :O

FayNatalie

14.10.2008 kl.15:06

Pisa: Da må du færra;D Joda, e brun å har minna t tusen ;DMarianne: Veeit;D hihi

Skriv en ny kommentar

hits