KOS

Da dro Kippelippen nettopp fra meg. Vi har kosa oss med den berømte filmen P.S I LOVE YOU, kylling, ris og bretagnesaus! Naam. Det er så hinnsides godt at man kan få barn av det. Ja, kanskje bedre(?) Hihi ;)
Filmen var veldig bra, men jeg forstår ikke alle som sier de lot tårene renne på grunn av dem. Værken Elisabeth eller jeg syntes den var noe særlig trist. Kanskje vi bare har lagt følelser på hylla?!
psiloveyouposter
Uansett, nå sitter jeg her alene. Thomas er ute på bursdagsfest. Joda, på en onsdag. Her i byen trenger man ikke fredag eller lørdag for å ta en tur på byen. Mange av utestedene er åpne hele uka. Håper han ikke blir sein, for jeg føler meg litt ensom og forlatt her jeg sitter. Thomas skal på jobb i morgen også, så det er vel ikke så lenge til han kommer!

4 kommentarer

Ingfrid

02.10.2008 kl.00:08

Å, den har æ villa sjett så læng. Æ læst boka når æ bodd i Alfaz og den va råbra (vistnok bedre enn filmen å)!

Tonje

02.10.2008 kl.00:08

Æ grein nå jæææævli først gången æ såg den :p Men andre gången så sjønt itj æ kåffer. kanskje fordi at æ satt alein første gången da, ane itj æ :p

FayNatalie

02.10.2008 kl.00:10

Tonje: hehe, jaaa. vi tøkt den va sånn passe, men ikke at vi grein nei:p menmen, fra person t person sekkert:DIngrid: Ja, men da leie du den ;€

Kipp

02.10.2008 kl.00:21

vi e nå kalljjævla vi søss;O

Skriv en ny kommentar

hits