Til alle menn der ute

Vi jenter skulle virkelig ønske at menn kunne lese tankene våre. Det ville gjort livene våre så mye lettere?

"Om du og dama er hete og klare, og du har lyst til å stikke noe inn i skjeden hennes, så pass på at det er vått. Om det er en finger, vibrator eller en penis. Det skal være vått. Bruk gjerne et glidemiddel, det er helt supert!
(hver sin smak) Poenget er at uansett hvor klar hun er så er det ikke sikkert hun er våt ?utenpå? selv om hun er det i skjeden. Så husk at hva du enn gjør, ikke gjør det med tørre ting. Selv om det bare tar 30 sekunder å få ?vrikket? ting på plass kan det halve minuttet være for lang tid. ? Det er derimot skikkelig turn on å føle seg ?våt ved første berøring? så på med glidemiddelet!

Den følelsen hun får ved at du kysser, koser eller slikker nakken hennes er nesten 10 ganger hva du føler når hun gjør det samme med deg. Å kose med nakken hennes er en av de kjappeste måtene å få henne tent på. Ørene er også et sensitivt område, men det krever trening i å tenne hverandre med øre gnikking. Litt tung pusting, kiling og tungelek er deilig, men hold den våte slikkingen for deg selv! Poenget er å ikke gjøre det samme hele tiden. Bytt på litt. Gå fra nakken til øret til brystet til nakken igjen. Variasjon er nøkkelordet!"

Om du går inn på www.diskusjon.net så kan du velge å vrake i kategorier om nyttige tips og triks som du kan få bruk for i hverdagen ;)

3 kommentarer

Kjersti - Tenke seg til

23.09.2008 kl.11:50

Hellu :)Ser du har blogget mitt innlegg på msn.noMorsomt :)

FayNatalie

23.09.2008 kl.12:55

Kjersti Antonsen: Heei :D Ja, syntes det var et bra innlegg;pMå bare si ifra om jeg skal ta det bort :)

Kjersti Antonsen

23.09.2008 kl.12:59

Selvfølgelig må du bare ha den der :)Det er jo bare hyggelig at folk liker det jeg skriver rundt omkring!

Skriv en ny kommentar

hits