Anybody help me?

God Morgen kjære godtfolk! Idag våknet jeg med halsbettenelse. Jeg HATER halsbettenelse. Det gjør vondt å svelge (..og når det gjør vondt, så må jeg svelge ti ganger så mye som jeg gjør til vanlig - HVORFOR?) jeg er slapp og har en helt forferdelig vond hoste! Takk til herren der oppe som ville pådra meg dette.  Greit jeg var full i helga, men jeg fortjener da ikke dette fordi? - Forresten, det gjør vondt i hele kroppen. Idag begynner også blåmerkene å synes etter den fordømte trappa!! Ikke bare ett, men over ti stykker over hele meg.

Så her sitter da jeg å synes synd på meg selv, mens Thomas er på jobb. Drikker litt varm te, har tatt meg en god varm dusj, å drikker enda mer te. Er det egentlig sant at varm drikke lindrer halsen? Jeg synes nemmelig det høres rart ut! Har drikken vært iskald, så har jeg skjønt det, ettersom is lindrer smerte osv. (?)
Pappa kommer på besøk idag, jeg ringte å spurte om han ikke kunne dra innom legekontoret for å skaffe antibiotika til meg. Kanskje ikke like lett ettersom jeg ikke er med selv (kun så den fordømte legen skal se at jeg faktisk har halsbettenelse) Men pappaen min kjører ambulanse og har et godt forhold til leger. Så jeg håper han snart dukker opp med noe som kan ta knekken på de dumme bakteriene som herjer der inne.

-> Har dù noen tips om hva som hjelper på vond hals?

3 kommentarer

Stine

08.09.2008 kl.11:17

Men, jeg vet ikke hvordan man endrer designet og sånn skjønner du :/ Ta repsils, det hjalp meg hvertfall :)

FayNatalie

08.09.2008 kl.11:27

Takktakk ;D(det andre svarte jeg på på bloggen din) ;)

Stine

08.09.2008 kl.12:01

takktakk :)finner sånne skrifttyper på www.1001fonts.com (:

Skriv en ny kommentar

hits